Operațiune cu final nefericit: o barză eliberată dintre cabluri de pompierii timișeni...

Operațiune cu final nefericit: o barză eliberată dintre cabluri de pompierii timișeni a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-572495063">

bscap0018

Pompierii timișeni au fost solicitați duminică noaptea să intervină la salvarea unei berze prinsă între firele de curent, însă de această dată nu a fost cu noroc.

Mai mulți localnici din Sânnicolau Mare au observat barza atârnând cu capul în jos și prinsă cu piciorul între firele de medie tensiune. Oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului a sosit imediat un echipaj de la Pompieri.

Aceștia însă nu au putut interveni până când acolo nu a ajuns și echipajul de la ENEL care a trebuit să oprească curentul. Ulterior, pompierii s-au urcat cu scara pentru a salva barza. După ce au eliberat-o, pompierii au observat că pasărea murise.

În ultimele luni, pompierii timișeni au mai fost chemați să intervină pentru a elibera pui de berze, prinși în diferite locuri sau căzuți din cuib. Până la cazul de noaptea trecută, intervențiile au avut final fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.