Partener puternic, la Incuboxx, pentru start-­up-urile din domeniul IT&C din Timișoara

Partener puternic, la Incuboxx, pentru start-­up-urile din domeniul IT&C din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

incuboxx 02

Veste bună pentru antreprenorii timișoreni din IT. Incubatorul de afaceri Incuboxx pune gratuit la dispoziția startup­urilor software pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice, în parteneriat cu producătorul global de soluții de securitate Bitdefender.

Astfel, Bitdefender va asigura soluții de securitate pentru orice tip de terminale firmelor ce își desfășoară activitatea în cadrul Incuboxx, iar cei doi parteneri intenționează să colaboreze în continuare în beneficiul sectorului IT timișorean, prin organizarea de evenimente legate de dezvoltare și securitate cibernetică.

Bitdefender este un brand recunoscut pe piața IT internațională, printre serviciile furnizate aflându­se una dintre cele mai folosite soluții de securitate din lume, care protejează 500 de milioane de utilizatori de pe toate continentele.

„Ne bucurăm de sprijinul pe care Bitdefender îl oferă start­up­urilor din Incuboxx și sperăm să dezvoltăm această colaborare pe un termen lung.


Pentru antreprenorii din incubator pregătim și alte beneficii care să le susțină start­up­ul”, a declarat Florin Vilcea, directorul Incuboxx.

Pentru cei interesați, mai multe detalii pot fi găsite pe www.incuboxxtm.ro și www.bitdefender.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.