Partidele politice din Timiş au semnat pentru susţinerea Timişoarei în cursa pentru...

Partidele politice din Timiş au semnat pentru susţinerea Timişoarei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. Cine a lipsit de la eveniment

1
DISTRIBUIȚI

timisoara 2021 capitala culturala

Partidele politice din Timiş şi-au arătat, din nou, susţinerea pentru Timişoara în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. La fel ca în urmă cu câţiva ani, liderii formaţiunilor politice din Timiş au semnat un acord de susţinere a capitalei Banatului în cursă.

„Noi, liderii partidelor politice din județul Timiș, reuniți astăzi, 2.08.2016, la inițiativa Primarului Municipiului Timișoara, afirmăm susținerea fără rezerve a noastră și a partidelor pe care le reprezentăm pentru proiectul comunitar ,,Timișoara- Capitală Europeană a Culturii în 2021”.


Considerăm că Timișoara, municipiu prin excelență al diversității: culturale, etnice, religioase, ideologice, etc., dar în egală măsură al toleranței și solidarității între oameni, al respectului pentru valorile fiecăruia și al împărtășirii fiecăruia din valorile celuilalt, municipiu cu o puternică tradiție culturală și o remarcabilă forță culturală actuală, pol urban de maximă importanță la nivel euroregional în această parte de Europă, întrunește toate cerințele pentru a fi o excelentă Capitală Europeană a Culturii în 2021”, se arată în actul semnat. La Primăria Timişoara au fost prezenți reprezentanți ai UDMR, ALDE, PSD și ai minorităților din Banat. De la eveniment a lipsit liderul PMP Timiș, Ion Răducanu, care însă a transmis că va semna și el pentru susținere.

1 COMENTARIU

  1. ce „light up your city”, ba? bagati-va mintile in cap, ca in 2 nopti din 7, in fiecare saptamana, eu merg prin bezna in centrul orasului, de-a lungu’ a 2-3 cartiere. capitala culturala… haha!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.