Poliţia Locală face angajări. Câţi agenţi se caută şi când are loc...

Poliţia Locală face angajări. Câţi agenţi se caută şi când are loc concursul

0
DISTRIBUIȚI
politia locala timisoara codruta oprean
Poliția Locală din Timișoara caută oameni. Foto: Codruța Oprean (arhivă)

Poliţia Locală face angajări. Conform unui anunţ postat pe Facebook, pe pagina instituţiei, direcţia condusă de Dorel Cojan caută noi agenţi.

Concursurile vor avea loc între 5 şi 8 septembrie, iar numărul de posturi vacante se ridică la 16.


Conform anunțului postat la Serviciul de Ordine Publică sunt disponibile 12 posturi de polițist local debutant şi trei posturi de polițist local asistent. „Proba suplimentară (proba sportivă): 05.09.2016, ora 09:00, la stadionul ”Știința” – baza sportivă Politehnica Timișoara și constă în mai multe probe și anume executarea de flexii abdominale, viteză – 50 m, rezistență – 1.000 m bărbați, 800 m femei și aptitudinea de a efectua serviciul de patrulare cu bicicleta. Proba scrisă: 06.09.2016, ora 10:00, la sediul Direcției Politiei Locale Timișoara. Interviul: se susține în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul Direcției Politiei Locale Timișoara”, transmite poliția locală.

La Serviciul Resurse Umane este disponibil un post de consilier, gradul profesional principal. „Proba suplimentară (testarea cunoștințelor în domeniul tehnologiei informației): 05.09.2016, ora 12:00, la sediul Direcției Politiei Locale Timișoara. Proba scrisă: 06.09.2016, ora 10:00, la sediul Direcției Politiei Locale Timișoara. Interviul se susține în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul Direcției Politiei Locale Timișoara”, mai scrie în anunţul de la Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.