PREMIERĂ Primarul Timișoarei, nemulţumit de cum funcţionează RATT. Ce schimbări promite

PREMIERĂ Primarul Timișoarei, nemulţumit de cum funcţionează RATT. Ce schimbări promite

1
DISTRIBUIȚI

ratt_abonamente

Că vehiculele RATT circulă cu întârzieri, că unii dintre şoferii sau vatmanii Regiei Autonome de Transport din Timişoara insultă călătorii sau că vara tramvaiele devin saune pe şine – deşi preţul unui bilet este acelaşi ca şi la troleibuzele dotate cu climă – ştie deja orice timişorean care utilizează transportul în comun. Ani buni însă, primarul Nicolae Robu s-a făcut că nu vede şi nu aude reclamaţiile timişorenilor cu privire la condiţiile oferite de RATT, făcând repetate apeluri publice ca oamenii să lase maşinile acasă şi să circule cu vehiculele regiei, care mai sunt pe deasupra şi pline de hoţi de buzunare. La sfârșitul acestei săptămâni, Robu pare să fi avut o revelaţie.

„Haideţi să lămurim lucrurile, eu sunt nemulţumit de cum merge sistemul de transport în comun al Timişoarei, am şi cerut o revizuire generală, vreau să redefinim inclusiv traseele, să creăm trasee noi, să reconfigurăm şi graficele de circulaţie, şi vom face asta, şi voi insista personal să facem asta până când timişorenii vor fi mulţumiţi cu ce sistem de transport în comun are oraşul nostru”, a spus primarul.

Amintim şi că recent un tramvai al RATT a mers două staţii fără vatman, după ce conducătorul a picat din cabină, fiindcă se simţea rău.


Norocul a făcut ca tramvaiul, deşi a trecut prin două intersecţii, să nu fie lovit. Cu toate acestea, reprezentanţii regiei au susţinut, printr-un comunicat de presă, că vieţile pasagerilor din tramvai nu au fost puse în pericol. Robu şi-a trimis corpul de control la RATT, însă raportul trebuie să sosească abia săptămâna viitoare.

1 COMENTARIU

  1. Tramvaiul 4 circula absolut haotic !!! stam in statie cate 50 de minute…eu am stat joi ,50 de minute in statie la capat,in Calea Buziasului…un tramvai a venit si apoi a stat la capat vreo 15 minute dupa care a trecut in viteza prin statie…(cica se retragea la depou) fara sa ia calatorii macar pana la AEM…urmatorul tramvai a venit cam peste 20 de minute,nu imediat cum era normal daca primul s-a retras…iar in Cartierul Ciarda si pe Calea Urseni,unde s-au construit foarte multe case…nu exista transport in comun! dar impozit platim ca pt zona 3 (C) ca si cand am avea de toate,nu avem nici canalizare…ca a fost facuta cu fonduri europene de acum 3 ani si nu este functionala nici in ziua de azi ! banii s-au papat si noi tot fara canalizare santem ! vin masinile aquatim cam saptamanal sa goleasca canalizarea ,pt ca sant unii care deja o folosesc si statia de pompare nu functioneaza! cine se face responsabil de asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.