Preşedintele PMP Timiş, Ion Răducanu, nehotărât: „Titu Bojin a venit în partid...

Preşedintele PMP Timiş, Ion Răducanu, nehotărât: „Titu Bojin a venit în partid și datorită lui am obținut un scor mai mare decât obțineam, dar nu că Titu Bojin a adus scorul pe care îl avem”

0
DISTRIBUIȚI

ion raducanu pmp (10)

Ales preşedinte al PMP Timiş, după fuziunea cu UNPR, Ion Răducanu îl vede cu alți ochi pe Titu Bojin, omul care înainte de alegerile locale era prețuit mai ceva ca mana cerească.

Practic, în cadrul fuziunii, de la Bucureşti a fost stabilit că la conducerea filialelor judeţene vor fi numiţi preşedinţii PMP sau UNPR, în funcţie de scorul obţinut pe judeţ la alegerile locale. În Timiş, PMP a obţinut două locuri de consilier judeţean, iar UNPR trei, asta după ce în partid a intrat şi Titu Bojin. Amintim că fostul preşedinte al CJ Timiş a dorit să intre în cursa pentru un nou mandat, dar nu a putut candida pe lista PSD Timiş, fiind cercetat într-un dosar de corupţie și neîndeplinind criteriile de integritate la social-democraților.


Bojin a fost primit cu brațele deschise în UNPR, partid care după venirea lui s-a clasat pe locul III la alegerile pe județ. Ion Răducanu a obţinut doar 1.543 de voturi în cursa pentru Primăia Timișoara la alegerile locale din acest an.

„Titu Bojin a venit în partid și datorită lui am obținut un scor mai mare decât obțineam, dar nu că Titu Bojin a adus scorul pe care îl avem. Titu Bojin se încadrează în disciplina acestui partid, va trage alături de noi să obținem scorul de 15% pe care îl dorim. Dacă nu, vom pleca cu toții și se va dizolva organizația şi se vor face alegeri. Povești dinastea că Titu Bojin sau Viorel Matei nu vor trage nu funcționează la mine. Eu am o împuternicire a președintelui partidului să conduc organizația. Cine se încadrează în disciplina de partid, rămâne, cine nu se încadrează, nu rămâne. Eu știu că Bojin este prieten cu mine, Bojin a tras alături de mine. Eu i-am pus la dispoziție tot partidul, a făcut listele de consilieri. Dacă aducea șase consilieri, era președinte. Am adus împreună cu el numai trei consilieri, nu e președinte CJ. E limpede ca două picături de apă”, a declarat şeful PMP.

Contactat de PRESSALERT.ro, Titu Bojin nu a dorit să ofere declarații pe marginea spuselor șefului său de partid, explicând că „sunt în concediu, nu vreau să dau nicio declarație. Nu comentez nicicum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.