Prima tranșă din drepturile TV mai stinge din datoriile lui ACS Poli....

Prima tranșă din drepturile TV mai stinge din datoriile lui ACS Poli. Ce ”achiziție” a mai făcut clubul timișorean reprimit în Liga I

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli CFR Cluj (20)
ACS Poli mai stinge din datoriile făcute în sezonul trecut

ACS Poli Timișoara a primit azi o gură de oxigen. 250.000 de euro de la LPF ca primă tranșă în contul drepturilor TV. Toți banii sunt folosiți însă pentru plata unor datorii mai vechi, către jucători care au amenințat clubul cu FIFA. Ieri era așteptată o nouă rundă de discuții cu omul de afaceri Viorel Tudose, dar cel interesat de preluarea clubului se pare că și-a amânat (re)întâlnirea cu oficialii de pe Bega.

Banii TV au fost deja ”salutați” de Nicolae Robu. ”Numai bine, cu acești bani, vor fi achitate toate datoriile „periculoase” -adică: către jucătorii străini-, astfel încât să scăpăm definitiv de grija unor noi depunctări, să nu mai auzim de „Comisie””, scria ieri primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.


Robu l-a însărcinat pe noul președinte, Sorin Drăgoi, să scape cât mai curând de toate datoriile de dinainte de 31 mai, care mai pot amenința clubul. Faptul în sine reprezintă însă și o veste proastă pentru jucătorii noi, către care vor fi probabil restanțe la salarii. ACS Poli nu poate face oricum decât cheltuieli urgente, din cauza datoriilor către ANAF. Acestea se doresc plătite din sponsorizări și donații.

O variantă avansată de Nicolae Robu, la Tele Nova, în legătură cu Viorel Tudose e ca omul de afaceri să vină inițial ca sponsor, prin firma acestuia, până se lămurește problema spinoasă a prejudiciului stabilit de Curtea de Conturi. Din informațiile noastre Tudose trebuia să poarte discuții lămuritoare ieri cu timișorenii, dar posibilul finanțator a fost așteptat în van.

S-a întors Radu Birlică

Rămânerea lui ACS Poli în Liga I a determinat o nouă mutare. Radu Birlică s-a întors în club pentru a se ocupa de componenta marketing. Fostul adminisrator special la Rapid a vorbit pentru gsp.ro de revenirea în Banat: ”Am revenit cu plăcere la Timişoara pentru a găsi soluţii de finanţare. Nu este uşor, în ziua de astăzi, să aduci bani, inclusiv la nivelul primei ligi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.