Primăria Timişoara anunţă modificarea restricţiilor impuse pe Popa Şapcă. Vezi cum se...

Primăria Timişoara anunţă modificarea restricţiilor impuse pe Popa Şapcă. Vezi cum se circulă în zonă

1
DISTRIBUIȚI
pasaj popa sapka07_resize
Circulația pe Popa Șapcă, din nou modificată.


Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

Restricțiile de trafic impuse pe strada Popa Șapcă continuă la Timișoara. Dacă săptămâna trecută primăria anunța că în zonă vor începe lucrările pregătitoare pentru lărgirea străzii și a pasajului, astăzi municipalitatea a oferit noi informații legate schimbările care au loc în zonă.

„De astăzi, 8 august 2016, începând cu ora 22.00 se va schimba banda de circulaţie pe sensul unic de pe strada Popa Şapcă. Deoarece lucrările pregătitoare pentru proiectul de reabilitare a pasajului, programate a dura 10 zile, au fost finalizate mai repede, se va lucra pe cealaltă parte a străzii. Astfel, autovehiculele vor circula pe sub pasajul feroviar tot pe sensul dinspre fântâna Punctelor Cardinale către mall, dar pe cealaltă bandă. Sensul de circulaţie dinspre mall spre fântâna Punctelor Cardinale rămâne închis”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Bun…si ce rol mai are semaforul de la intersectia cu P.Sapca? Sa vina ce, dinspre Mall? Stau masinile la semafor aiurea, nu era destul la Clinica Maxilo si la virajul spre dreapta spre P.Sapca directia Mall?…si atunci era flux continuu de la Maxilo pana la Marasti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.