Primăria Timișoara s-a răzgândit: de sâmbătă, pe Popa Șapcă se instituie sens...

Primăria Timișoara s-a răzgândit: de sâmbătă, pe Popa Șapcă se instituie sens unic. Cum se va circula

1
DISTRIBUIȚI

proiect pasaj popa sapca

Primăria Timişoara a anunţat o serie de schimbări privind restricţiile de trafic anunţate ieri pentru strada Popa Şapcă.


După ce miercuri municipalitatea avertiza şoferii că de astăzi pe strada Popa Şapcă se va circula cu restricţii, astăzi, însă planul s-a schimbat. „Primăria Municipiului Timişoara anunţă că, de sâmbătă, 6 august 2016, începând cu ora 8 dimineaţa va fi instituit sens unic pe strada Popa Şapcă pe timp de zece zile în vederea unor lucrări aferente proiectului de reabilitare a pasajului.

Astfel, de sâmbătă autovehiculele vor circula pe sub pasajul feroviar pe sensul dinspre Fântâna “Punctelor Cardinale” către mall, iar firma care execută reabilitarea pasajului se va desfăşura pe sensul dinspre mall spre Fântâna „Punctelor Cardinale”, sens pe care traficul va fi închis. Aşadar, se va lucra pe un sens şi se va circula pe celălalt sens, la fel cum s-a procedat şi în cazul altor lucrări de investiţii care au mai fost efectuate în oraş”, se arată în comunicatul PMT. Amintim că lucrările care se fac pe Popa Şapcă au rolul de a pregăti strada pentru proiectul de lărgire la mai multe benzi, care include şi pasajul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.