Primarul Robu, despre haosul din Timișoara: „Și în New York, și în...

Primarul Robu, despre haosul din Timișoara: „Și în New York, și în Chicago se întâmplă așa dacă sunt astfel de ploi”. Ce îi întreabă pe nemulțumiți

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert

Nicolae Robu, primarul Timișoarei,  spune că a primit, astăzi, pe Facebook, mai multe imagini de la cetățenii nemulțumiți de haosul din trafic din această dimineață. Asta după ce pasajul Jiul a fost închis, iar ploaia torențială a blocat pasajele Popa Șapcă și 700. Edilul-șef s-a apărat spunând că „și în New York, și în Chicago se întâmplă așa dacă sunt astfel de ploi. Pe de altă parte, este închis complet Pasajul Jiul, și adăugând asta la abundența cu care a plouat, sigur că se întâmplă ceea ce am văzut, este aglomerație”.

Primarul Robu spune că Timișoara a fost sub ape și din cauza sistemului de canalizare, care ar trebui schimbat.


„Când plouă abundent în Timișoara, în câteva puncte apa din sistemul de canalizare iese la suprafață în loc să fie preluată apa care vine din ploaie. E un lucru care nu poate fi corectat așa, necesită schimbarea întregului sistem de canalizare într-un anumit orizont de timp. În mandatul meu, am schimbat canalizarea pe circa 100 de străzi, dar dacă zeci de ani nu s-a făcut nimic, se întâmplă ceea ce vedem acum”, a mai precizat Nicolae Robu.

Ce îi întreabă pe nemulțumiți

În ceea ce-i privește pe timișorenii care s-au arătat nemulțumiți de modul în care s-a circulat prin oraș, astăzi, primarul Robu a adăugat că „oamenii spun că nu au mai văzut așa ceva pentru că n-a plouat atât de tare ca acum și nu a fost niciodată închis un pasaj. De ce nu încercăm să fim raționali? Și eu primesc pe Facebook tot felul de imagini. „Îți place, primare, cât e apa de mare în pasajul Popa Șapcă?” mi-a scris un cetățean. Dar de ce nu a adresat cetățeanul respectiv întrebarea celor de dinaintea mea, că nu eu am făcut pasajul Popa Șapcă, până una-alta, eu în schimb. Tocmai eu sunt întrebat, care schimb pasajul Popa Șapcă și voi face să nu mai fie apă acolo”, s-a scuzat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. Are si d-nu Primar dreptate, nu te poti pune cu natura si nu este el vinovat ca a ales Timisorenii un Primar Ciuhandru care n-a facut nimic timp de 16 ani, eu nu sunt un admirator al d-lui Robu, insa daca a fost ales de majoritate, atunci trebuie respectat si criticat pt. lucruri grave care-i apartin !

    • Tie ti se pare ca 60% voturi din 29% alegatori prezenti la urne sunt o majoritate? Daca apelezi unpic la matematica, ai sa constati ca a avut voturile a aproximativ 17,4 din cetatenii cu drept de vot, ceea ce este departe de a fi o majoritate. In al doilea rand … ce stii tu ca nu a facut Ciuhandu in 16 ani cat a fost primar? Ai informatii concrete sau doar repeti ce ai auzit de la alti neinformati? De ce toata lumea se plange ca Ciuhandu nu a folosit mai multe fonduri europene in 16 ani de mandat cand de fapt doar aproximativ 6 ani din mandatele avute au fost in perioada in care Roamnia a inceput sa aiba acces la fonduri europene, pentru care trebuiau facute si proiecte (care nu se fac peste noapte la nivelul primariei unui municipiu ca Timisoara) si cati stiu ca de fapt toate proiectele cu fonduri europene cu care se lauda robu sunt de fapt proiecte depuse si aprobate de catre administratia Ciuhandu? iar vorbim doar ca sa vorbim, fara sa ne dacumentam?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.