HAOS Programul Ligii a II-a s-a schimbat din nou pentru ASU Politehnica!...

HAOS Programul Ligii a II-a s-a schimbat din nou pentru ASU Politehnica! O echipă s-a retras cu o zi înainte de start UPDATE 2 FRF a anunțat oficial noul țintar

0
DISTRIBUIȚI
asu poli szeged 2011 (8)
ASU Politehnica are alt program începând cu runda a doua. Foto: ASU Politehnica / Facebook

Eșalonul secund începe cu un fiasco organizatoric. Cu doar o zi înainte de startul noului sezon FCM Baia Mare a aruncat prosopul. În urma acestui fapt oficialii FRF au hotărât să schimbe tabela Berger. Prima etapă rămâne ”în picioare” și ASU Politehnica așteaptă mâine vizita Chindiei Târgoviște, însă situația se va schimba din runda a doua, când se va trece pe programul stabilit în varianta cu 20 de participante.

Prin urmare ASU Poli nu se va mai deplasa la Vâlcea în etapa a doua, ci tocmai în Ilfov, la Popești Leordeni, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu formația ACS Berceni. Conform druckeria.ro federalii au hotărât să se treacă pe tabela Berger stabilită pentru 20 de formații, atunci când se discuta de abandonul echipei Șoimii Pâncota. Timișorenii aveau adversari în aceeași ordine în cele două variante, dar după jocul cu CSM Rm. Vâlcea, care e acum în runda a patra. Rămâne de văzut cine va fi, după Chindia, următoarea oaspete a lui ASU Poli.


Cel mai probabil va fi vorba de Șoimii Pâncota. Totuși, în prima rundă Academica Clinceni trebuia să joace cu Baia Mare pe teren propriu, în timp ce Luceafărul Oradea nu avea adversar.

Interesant e că pe programul inițial ASU Poli trebuia să întâlnească Baia Mare în prima etapă. Iar în ambele variante duelul cu UTA pică în runda 16, în deplasare. Alb-violeții debutează mâine în B cu Chindia, de la ora 11, pe ”Dan Păltinișanu”.

UPDATE Conform surselor noastre FRF va anunța în câteva ore un nou țintar, diferit de cel stabilit inițial cu 20 de echipe (și posibilitatea ca Pâncota să preia programul maramureșenilor)! Prin urmare nu se știe încă ordinea adversarilor lui ASU Poli în următoarele runde.

Prima etapă, care nu se mai schimbă, e programată astfel: CS Afumați – Șoimii Pâncota, Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Brașov, Juventus București – CS Mioveni, Olimpia Satu Mare – Metalul Reșița, Dunărea Călărași – Dacia Unirea Brăila, Unirea Tărlungeni (Ștefănești, IL) – Foresta Suceava, UTA – CSM Râmnicu Vâlcea, ASU Politehnica – Chindia Târgoviște, CS Balotești – ACS Berceni (Constanța), Academica Clinceni trebuia să joace cu Pâncota. Luceafărul Oradea stătea.

UPDATE 2 FRF a luat act azi de retragerea formației din Baia Mare și a stabilit noul țintar conform unei tabele Berger cu 20 de echipe fără a afecta programul primei etape. Practic pentru ASU Poli programul nu s-a schimbat semnificativ comparativ cu tabela Berger inițială (pentru 22 locuri). Deoarece alb-violeții jucau în ultima rundă cu Baia Mare. Astfel, prima deplasare în B pentru elevii lui Sorin Brîndescu va fi tot la CSM Rm. Vâlcea.

Țintarul complet poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.