REZULTATE DEFINITIVAT Aproape 70% din profesorii din Timiș au obținut note de...

REZULTATE DEFINITIVAT Aproape 70% din profesorii din Timiș au obținut note de promovare. Cât de important este acest examen

0
DISTRIBUIȚI

profesori examinari01_resize

Profesorii din județul Timiș care au susținut examenul de definitivat în această vară au aflat, ieri, ce note au obținut. Vă reamintim că dascălii au avut nevoie de minim nota 8 pentru a promova acest examen care este deosebit de important. Asta pentru că dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar.

Nota 10, obținută de un singur profesor din Timiș

Inspectoratul Școlar Timiș transmite că procentul de promovare este de 68,37%.


316 candidați din județul nostru s-au înscris la concurs, însă au fost validate cererile a 311 profesori. Un dascăl a fost eliminat din examen pentru că a încercat să-l fraudeze, 65 nu s-au mai prezentat, iar 30 s-au retras în momentul în care au văzut ce subiecte grele au primit. Astfel, din cei 215 profesori cărora lucrările le-au fost corectate, 147 au obținut note de promovare, adică peste 8. Un singur profesor din Timiș a reușit performanța de a obține nota 10 la examenul de definitivat din acest an.

Ieri și astăzi, profesorii nemulțumiți de notele primite depun contestație, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în data de 18 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.