PROGRES în planurile Ripensiei Timișoara pentru Liga a III-a și victorie la...

PROGRES în planurile Ripensiei Timișoara pentru Liga a III-a și victorie la scor în testul cu Sebiș. Ce jucător a reapărut în echipa roș-galbenă

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia Lupeni (s59)
Ripensia e în linie dreaptă cu pregătirile pentru Liga a III-a

FC Ripensia Timișoara își continuă pregătirile pentru Liga a III-a pe toate planurile. Remus Steop își conturează treptat echipa și aceasta s-a impus în ultimele două teste cu colegele de eșalon Millenium Giarmata și Național Sebiș. O revenire importantă în roșu și galben, ținând cont de regulamentul din C, e cea a fundașului stânga Andrei Popescu.

După succesul cu CSM Școlar, ”Ripi” a mai disputat trei teste. A cedat 2-3 cu o altă nou promovată în C, Gloria Cermei, dar apoi și-a învins două posibile colege de serie. A fost mai întâi 2-1 cu Millenium Giarmata în weekend, apoi un 5-1 convingător, ieri, cu Național Sebiș, una dintre trupele cu pretenții în noul sezon. Golurile ripensiștilor au fost marcate de Mediop (dublă) și Ad. Popa (triplă).

Ușor ușor Remus Steop triază noii jucători.


De remarcat ar fi revenirea lui Andrei Popescu la ”Ripi”, fundaș sub 19 ani care era la un moment dat decis să plece la Mama Mia Becicherecu Mic. Acesta, alături de Denis Golda, împrumutat de la ACS Poli, par să fie soluții certe pentru posturile de juniori-titulari. În continuare roș-galbenii studiază și opțiuni de ”tineret” între buturi, după Giorgios Gkakos, ieri a fost testat și Boboiciov de la Deta. Un alt tânăr apărut recent la echipă e Semeniuc, care a activat la Unirea Banloc.

Următorul test al Ripensiei va fi sâmbătă cu ACS Poli II, pe terenul 1 din Complexul sportiv ”Dan Păltinișanu”.

Îmbunătățiri importante la Arena ”Ciarda Roșie”

În condițiile în care nu se pot aștepta multe de la autorități în privința bazelor sportive, Ripensia e unul dintre cluburile care a ales să construiască, la propriu. Fostul ”Tehnomet” are deja o nouă față, dar în această perioadă micuța arenă, limitată de construcțiile din jur va avea totuși pare de un ”facelift” important. Astfel, capacitatea arenei va ajunge la peste 500 de locuri în următoarea perioadă, mai mult decât suficient în eșalonul terț din țară. Unica tribună a fost prelungită până la intrarea spectatorilor pe patru rânduri, mai mult în fața vestiarelor vor apărea încă două rânduri de scaune. Nu se știe însă dacă toate lucrările vor fi gata cu ocazia primului meci, clubul timișorean depinzând și de constructor. Lucrările la teren au determinat-o pe ”Ripi” să-și dispute toate ultimele amicale la Urseni.

Ripensia Timișoara (contra Sebișului):

Prima repriză: Rădulescu – Luca, Hecsko, Apro, Popescu – Semeniuc, Stoi, Zaluschi, Ungureanu – Simian, Mediop.

A doua repriză: Rădulescu (Boboiciov) – Grunță, Vasiliu, Ștreangă, Toma – Popa, Briciu, Francescu, Nanu – Olărescu (Filip), Golda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.