Robu, o nouă etapă: jignirea pe Facebook cu poză cu câine şi...

Robu, o nouă etapă: jignirea pe Facebook cu poză cu câine şi laude cu scorul obţinut la alegeri. Ce le transmite celor care nu îl ridică în slăvi

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1577350796">

robu caine

Niciun șofer din Timișoara nu poate nega faptul că traficul din oraș este unul de coșmar, asta cu toate că suntem în plin sezon de concedii.

Semafoarele instalate ca parte a proiectului de trafic management şi închiderea circulației în zona Pasajului Jiul creează zilnic ambuteiaje, iar nervii șoferilor sunt puși la grea încercare. Departe de a fi în asentimentul participanților la trafic, primarul Nicolae Robu scrie aproape zilnic pe Facebook mesaje prin care îi acuză, pe cei care se plâng, că sabotează proiectele orașului. Astăzi, edilul a postat un nou text prin care îi jignește pe cei care nu îl laudă, text însoțit de poza unui câine care… latră.

„Niște lichele incapabile să facă un lucru oricât de mic la polul binelui – cârtitori de meserie, putem spune -, după ce pe tot parcursul lucrărilor la Pasajul Michelangelo, la Centrul Istoric, la Malurile Begăi, în fapt, la toate, absolut toate sutele de proiecte pe care eu m-am încumetat să le pun în practică de când sunt Primar, asumând să înfrunt toate greutățile și, reușind cu toate, dovedind știința și forța de a face așa ceva – de fapt, confirmând la scară mult mai mare, ceea ce era deja dovedit de la Politehnică, din postura de Rector! -, împroașcă, acum, cu noroi, proiectele Pasajul Jiul, Pasajul Popa Șapcă, Bulevardele Simion Bărnuțiu și Take Ionescu, respectiv Semaforizarea Computerizată, pt că… acestea sunt la rând ! Nu există zi în care, acești mizerabili, în lichelismul lor, să nu prezinte negativ aceste proiecte care, adăugate celor deja finalizate, vor duce la noi cote schimbarea radicală în bine – în mai modern, mai funcțional și mai frumos”, a postat Robu.

Edilul a transmis și un mesaj pentru cei care îl critică: „ce le transmit acestor abjecți și grupurilor de interese murdare care-i susțin este că nu mă vor clinti, că Timișoara va merge înainte pe drumul vrut de mine și de majoritatea timișorenilor, drum pt care aceasta a optat odată cu realegerea mea ca Primar în 5 iunie cu un scor cu peste 30% mai mare decât scorul celui mai bine clasat contracandidat și cu mai mult de 3% mai mare decât cel de la prima învestitură – dovadă a mulțumirii de prestația mea din primul mandat”, a mai scris Robu.

Cu toate că din două în două zile jignește oamenii care îl critică, Robu conchide că „nu vei ajunge niciodată la destinație dacă te vei opri să arunci cu pietre în fiecare câine care latră la tine”.

Sursă foto: Facebook / Nicolae Robu

5 COMENTARII

  1. „Martiri inchipuiti ” era titlul articolului din zilele trecute. Da, v-am dat dreptate, dar azi ma ingrozesc de cita drepate aveti de fapt. Nu pot sa cred ca toti marii oameni – medici, avocati, doctori profesori, ingineri, informaticieni si chiar pe ici pe colo politicieni, si nu in ultimul rind si oamenii pe a caror frunte nu e trecuta nici o titulatura in afara de cea de OM, adevarat Om, intorc toti si al doilea obraz la scuipa si palmuit. Si asta zilnic, chiar si de citeva ori pe zi uneori. Sa cotizeze toti la naravurile acestui psihopat ? Imi iau riscul de a jicni acest primar autoales, chiar daca despre jignire ma indign. Sa jinesti populatia unui oras intreg , de la mic la mare , fara retineri, fara menajamente , o poti face numai cind stii sigur ca nimeni absolut NIMENI nu va riposte. Daca Robu nu a facut mare lucru in acest oras (care nici macar nu e al lui) , a realizat totusi ceva : a pus populatia „CU BOTUL PE LABE”, asta ca sa raminem la ..ciini latra …… Trist dar adevarat! Nu vreau sa trec la instigare, dar oare chiar nimeni nu se simte jignit ? O fii vorba, uita-te cine spune , nu ce spune … dar pina cind ? Cit se mai complac oamenii in postura de nimici, de lasi de….mie greu sa mai pronunt alte calificativa…… Timisul ride, Romania ride, Europa ride…… Si papusoiul se amuza tragind sforile mai departe. Jalnic.

  2. Ce procentaj (la alergeri) ??? 30% din cei care s-au prezentat la vot deci……. cca 13 – 14 % din totalul persoanelor cu drept de vot din Timişoara !!! Cred că timişorenii s-au săturat de atitudinea de ţaţă a edilului. Mă tot întreb: ce caută acest individ să candideze la Timişoara ? De ce nu a candidat la Bocsig sau la Arad ? De ce trebuie să avem un primar care NU este născut în acest oraş? Şi, un preşedinte de C. J. care este născut în alt judeţ ? Cum să cred că-i doare de problemele noastre când ei sunt din alte părţi?!

  3. Cred ca dl Robu vrea sa faca un sondaj de opinie: cum i-ar sta domniei sale cu pletele de culoarea urechiuselor patrupedului in vant
    Daca esenta mesajului nu este culoarea parului inseamna ca vrea sa ne ameninte cu potaia din poza. Ii atrag atentia ca in curtea mea se afla un dulau pe nume Max si care daca pune botul pe potaia lui Robu i-ar ajunge doar pe o maseluta
    Asa ca dle Robu sa nu ne scoatem potaile la atac ca risti sa pierzi

  4. Robu a mai jignit astazi o data un oras intreg, cand a fost decretata zi de doliu national dar primaria nu a catadicsit sa coboare drapelul in berna nici pe cladireaq institutiei, nici pe strazile orasului. Doar opera, directia de cultura, posta si banca nationala aveau arborate azi dimineata drapelele in berna. Rusine, Timisoara, orasul care, altfel, arboreaza aere de superioritate fata de restul tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.