Rodica Cojan, campanie electorală pentru Nicolae Robu folosindu-se de funcţia de şefă...

Rodica Cojan, campanie electorală pentru Nicolae Robu folosindu-se de funcţia de şefă a cantinei sociale din Timişoara. Vezi ce reacție a avut când i s-a cerut un punct de vedere VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

rodica cojan

Un videoclip postat pe o reţea de socializare de Rodica Cojan, șefa Cantinei Sociale din Timișoara, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale a atras atenția utilizatorilor de Facebook, care au început să-l redistribuie. În imagini, soția șefului Poliției Locale din Timișoara, împarte pliante cu platforma electorală a primarului Nicolae Robu.

Clipul este realizat în perioada campaniei electorale din vara acestui an și o arată pe Cojan covingând un om să voteze PNL, pentru ca Robu să prindă un nou mandat în fruntea Primăriei Timișoara. „Așa este, în patru ani a mișcat orașul ăsta, vă dați seama dacă mai venea încă un mandat, peste tot, Piața Unirii, Podul Michelangelo, Libertății, centrul nostru pe care îl coordonez eu aici pentru oamenii străzii. În pliantul acesta, pe care o să aveți ocazia să îl studiați acasă, o să vedeți până în anul 2020 care este gândirea dânsului, cât vrea să dezvolte orașul Timișoara”, îi spune Cojan omului căruia îi dă pliantul.

Trebuie să precizăm Rodica Cojan este șefa unui serviciu subordonat municipalității și finanțat cu bani de la bugetul local, funcție pe care i-o amintește bărbatului cu care stă de vorbă.

„Eu nu fac asemenea recomandări, eu nu fac politică de nicio culoare.


Unde îi spun eu să voteze? Omul a vorbit de la el putere câte a făcut, eu nu am scos pe gură cuvântul să voteze. Că domnul Robu face lucruri bune pentru oraş nu poate nimeni contesta. În timpul meu liber este normal să fac ceea ce cred eu că trebuie să fac. Putem analiza cuvânt cu cuvânt ce este pe acel videoclip, eu nu îi spun să voteze, ce, sunt membru PNL cu funcții? În timpul meu liber m-am dus să împart pliante, ceea ce fac încă câteva mii de oameni la PNL, eu nu am mers în calitate de director acolo”, a declarat Rodica Cojan.

Amintim că recent primarul Nicolae Robu a încercat să restructureze cele trei direcții de servicii sociale pentru a le comasa într-o singură direcție, unde șefă să fie pusă Rodica Cojan. Planul a fost însă încurcat de lipsa unui aviz de la ANFP, care atenționa că prin restructurare se pierd posturi de funcționari publici.

La inaugurarea Centrului Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost cu Cantină Socială Timișoara, aceeași Rodica Cojan a atârnat pe perete un tablou cu primarul Nicolae Robu. Opera a fost dată jos de însuşi edilul Timișoarei, care însă nu a avut nimic de obiectat cu privire la faptul că în curtea centrului era amplasat un panou video realizat cu bani europeni, pe care rulau realizările lui din primul mandat.

După ce Rodica Cojan a fost sunată de reporterul PRESSALERT.ro pentru o declarație pe acest subiect, clipul cu pricina a fost șters de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.