Şantier şi pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Timişoara. Vezi...

Şantier şi pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Timişoara. Vezi ce lucrări se fac şi când vor fi finalizate

0
DISTRIBUIȚI
lucrari take ionescu
Şantier pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timişoara

Traficul auto în Timişoara este de coşmar, în această perioadă, şi nu e de mirare. Asta pentru în mai multe zone este şantier. Astfel, pe lângă lucrările la pasajele Jiul şi Popa Şapcă, şi pe B-dul Take Ionescu pot fi observate utilaje, dar şi muncitori, care au început decopertarea asfaltului. Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că bulevardul va fi uşor lărgit şi se vor crea noi locuri de parcare. Edilul-şef speră ca lucrările în această zonă să fie finalizate până la data de 12 septembrie, când elevii încep şcoala.

Pe cine face Nicolae Robu „ticăloşi”

Astăzi, Nicolae Robu a avut din nou o reacţie nervoasă la adresa celor care critică lucrările din oraş.


Astfel, primarul Timişoarei i-a făcut „nemernici” pe cei care „au spus că pe Take Ionescu se schimbă doar nişte borduri. Sunt nişte ticăloşi care nu fac altceva decât să creeze o imagine negativă acestui oraş”.

Apoi, Nicolae Robu a explicat că, de fapt, pe B-dul Take Ionescu „va fi covor asfaltic peste tot. Vom avea două benzi curate, plus locuri de parcare lângă borduri pe ambele sensuri, ceea ce nu am avut niciodată. La final, nu se va mai putea fura o bandă de circulaţie de către maşinile care staţionează pe margine, pentru că artera s-a lărgit uşor. Vrem ca să finalizăm această lucrare până în data de 12 septembrie, atât pe Simion Bărnuţiu, cât şi pe Take Ionescu. Ne dorim să fie inclusiv marcajul făcut până în 12 septembrie şi să nu mai existe acolo un punct de perturbare”.

Sursa foto: Info Trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.