Șapte români creativi participă la o importantă competiție de idei, la Timișoara....

Șapte români creativi participă la o importantă competiție de idei, la Timișoara. Vezi ce sumă mare de bani pot câștiga

0
DISTRIBUIȚI

idee de afacere

Șapte echipe din întreaga țară își vor prezenta la Timișoara ideile inovatoare de business. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 16 august finala națională de idei „ClimateLaunchPad”. Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Astfel, se dorește ca accelerarea inovațiilor să conducă la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Competiția are loc în sala CEDO a sediului CCIAT din Piața Victoriei, nr. 3, cu începere de la ora 16.00. Acțiunea se încadrează în Programul ClimateLaunchPad – cea mai mare competiție de idei în domeniul „clean technology”. Aplicația a fost deschisă în luna iunie, 20 de idei inovatoare fiind înscris în concurs.


Dar, în urma procesului de selecție, au fost alese șapte idei, iar echipele au participat la o tabără intensivă la Timișoara, la sediul CCIAT. Aici au beneficiat de instruire și consiliere din partea unor lectori internaționali.

Cele șapte echipe selectate își vor prezenta ideile inovatoare de business la Timișoara și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei europene care se va desfășura la Tallinn (Estonia), în luna octombrie. Anul acesta au intrat în competiția europeană 30 de țări, iar România are şansa să fie prezentă.

Cele mai bune trei idei naționale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să intre în competiție pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor. Finaliştii vor fi recompensaţi cu premii importante: 10.000 euro – locul 1, 5.000 euro – locul 2, 2.500 euro – locul 3.

CLP16_badges04_DR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.