Victorie pentru SCM Politehnica Timișoara în primul amical cu noul angrenaj. Ce...

Victorie pentru SCM Politehnica Timișoara în primul amical cu noul angrenaj. Ce jucător sosit în vară s-a remarcat împotriva Vasluiului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
scm poli (7)
Debut promițător la SCM Politehnica pentru Filip Marjanovic

SCM Politehnica Timișoara a debutat cu un succes în amicalele verii. Handbaliștii alb-violeți s-au impus cu 32-29 în fața lui HC Vaslui într-un meci în care Pero Milosevic a apelat și la noii jucători străini transferați. Unul dintre aceștia, Filip Marjanovic, s-a remarcat în mod deosebit prin numărul mare de goluri înscrise astăzi: 13.

Primele minute ale jocului cu colega de eșalon Vaslui au fost destul de strânse. Oaspeții, cu foști poliști precum Cotinghiu sau Hagiu în formație, au condus cu 9-7, dar Poli a preluat apoi conducerea și nu a mai cedat-o. Marjanovic, 27 ani, a punctat pentru 10-9 și extrema sosită de la Vojvodina, a arătat calitate în continuare. Deși nu i-a intrat totul de la 7 metri, a oferit chiar puțin spectacol celor câțiva spectatori strecurați în tribună, deoarece meciul a fost anunțat cu porțile închise.

La pauză SCM Poli a condus cu 19-13 iar pe tabela de marcaj și-au făcut loc și alte noi achiziții, precum Vuk Milosevic, Marko Simovic și Filip Lazarov. Alt străin venit în vară, portarul Adam Savic, i-a luat de asemenea locul lui Daskaloski pe parcursul meciului. În partea a doua Poli s-a distanțat inițial la opt goluri (22-14), dar a avut și un moment de slăbiciune, în urma căruia moldovenii s-au apropiat la doar două goluri. Dar până la urmă determinarea timișorenilor pentru un succes în primul test a dat roade.

SCM Politehnica Timișoara: Lasica 9 goluri, Marjanovic 13, Pejovic 2, Simovic 1, Fenici 4, Lazarov 1, V. Milosevic 1, Neamțu 1.

Pero Milosevic, mulțumit de test

Tehnicianul muntenegrean al lui SCM Poli, Pero Milosevic, s-a arătat mulțumit după primul test al verii. ”A fost un meci cu o echipă bună. Pentru noi e important să jucăm cu o echipă precum Vaslui. A fost cu bune și rele, am lucrat mult la antrenamente. Avem nevoie de ritm pentru a juca mai bine. Nu sunt preocupat de nimic acum, ne concentrăm pe pregătire. Sunt 4-5 jucători noi intrați, e nevoie de multe meciuri pentru a fi la un nivel înalt. Extremele au marcat mult, datorită modului în care am jucat au avut multe oportunități.


Sunt încântat de cum au jucat cei fără multe meciuri. Simovic se readaptează după ultimul sezon, la fel e și Lazarov… Sunt încântat de cum am jucat colectiv. E bine pentru primul joc”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli Timișoara.

Vineri, 5 august, ora 17.00 şi sâmbătă, 6 august, ora 11.00, Poli va juca o dublă acasă în compania nou promovatei CSM Satu Mare. Și la aceste dueluri accesul spectatorilor e restricționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.