SCM Politehnica Timișoara pierde la un gol diferență cel mai important test...

SCM Politehnica Timișoara pierde la un gol diferență cel mai important test al verii. Vezi ”filmul” jocului cu Pick Szeged FOTO

0
DISTRIBUIȚI
scm poli pick (3)
SCM Politehnica, la ultima reprezentație în fața fanilor înainte de start

SCM Politehnica Timișoara a cedat la un gol diferență cel mai sonor amical dinaintea sezonului cu participare continentală. Alb-violeții pregătiți de Pero Milosevic au ținut aproape și au și condus în câteva rânduri vicecampioana Ungariei, Pick Szeged, care s-a impus în cele din urmă cu 32-31 în Sala ”Constantin Jude”. Pentru bănățeni urmează startul ”Ligii Zimbrilor”, cum se numește mai nou prima divizie.

Poli s-a luptat de la egal la egal cu Pick de-a lungul jocului de azi, anunțat ca ultimul test înaintea ediției 2016-17. Maghiarii, însoțiți și de câțiva ”ultrași”, au condus cu 9-6. Violeții au revenit la 11-10, dar au încheiat prima parte în dezavantaj: 13-15. Simovic, revenit din accidentare, a adus din noul echilibrul după pauză (17-17). Trupa din Szeged a pus din nou trei goluri diferență pe tabelă, pentru ca apoi SCM Politehnica să ofere un nou răspuns instant, 20-20, și chiar 21-20 prin reușitele consecutive ale lui Marjanovic (min. 41). Cu 13 minute înainte de final tot maghiarii aveau +3. O reușit ”rară” i-a aparținut portarului polist Adam Savic, din poartă în poartă pentru 24-26. Totuși, finalul le-a aparținut vizitatorilor, care nu au tremurat pentru că au primit ultimul gol, pentru 31-32 cu câteva secunde înainte de expirarea timpului.

Filip Lazarov a fost principalul marcator al lui Poli astăzi, cu nouă goluri. De la vizitatori s-a remarcat de asemenea una dintre noile achiziții, e vorba de rusul Sergei Gorbok (ex-Vardar Skopje), autor a șase goluri.

Pentru SCM Politehnica urmează un start de campionat interesant, pe terenul nou promovatei Dobrogea Sud, miercuri, 30 august, de la ora 17.00 conform frh.ro. Reamintim că primul meci în Cupa EHF va fi cu Põlva Serviti (Estonia), pe 3 sau 4 septembrie.

SCM Politehnica Timișoara: Vuk Milosevic 6 goluri, L. Ștefan 3, Santeiu 1, Marjanovic 4, Lazarov 9 (3 din 7 metri), Fenici 2, Pejovic 1, Simovic 3, Savic 1 și Lasica 1.

UPDATE Pero Milosevic: Încă două amicale

Deși inițial duelul cu Pick a fost anunțat ca fiind ultimul, tehnicianul lui Poli a cerut până la urmă încă două jocuri cu Metaloplastika Sabac. ”Sunt foarte mulțumit de cum am jucat pe atac. Contra unei mari echipe. Nu e realist să spun că meritam să câștigăm, dar mereu cer să luptăm.


A fost un meci bun și dur. Mai sunt câteva zile de pregătire. Săptămâna viitoare jucăm marți și miercuri două jocuri cu Metaloplasika pentru a ne lega mai bine… Trebuie să ne pregătim rapid, avem rivale dure în campionat și Europa e aici. Avem nevoie să lucrăm mai mult și să ne ajute publicul. Echipa nu a jucat de mult timp în Europa, jucătorii nu au toți această experiență. Luăm totul pas cu pas, mai întâi mergem la Constanța, vom intra în ritmul sâmbătă-miercuri-sâmbătă”, a declarat Pero Milosevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.