Sfaturi pentru ponturi bune la pariuri pe meciuri de fotbal din SERIE...

Sfaturi pentru ponturi bune la pariuri pe meciuri de fotbal din SERIE A

0
DISTRIBUIȚI

pariurix - pressalert

Marea majoritate a pariorilor români urmăresc cu interes acțiunea din Serie A, în căutarea unor ponturi bune care să le aducă câștiguri imediate, însă profesioniștii ne spun că nu aceasta este metoda de succes.

Pariurile sportive se deosebesc de celelalte forme ale jocurilor de noroc datorită faptului că rezultatele sunt decise în totalitate de factori umani, și nu de algoritmi matematici care generează scenarii aleatorii.

Iată cele mai des întâlnite greșeli pe care le fac pariorii și felul în care trebuie să le adresezi pentru a avea succes pe termen lung la pariuri:

Analiza superficială

Un meci de fotbal depinde de foarte multe variabile. În primul rând, la startul fiecărei partide, avem pe teren 22 de jucători și alți 5-6 care așteaptă să intre pe parcurs. Apoi, avem doi antrenori și câțiva membri ai staff-ului, care se implică profund în ceea ce privește stabilirea și aplicarea strategiei de joc.

Așa că din start, vorbim de peste 30 de variabile de natură umană, fiecare cu numeroase ramificații, atât personale, cât și profesionale. Ar mai fi de adăugat locația, la care diferă calitatea terenului, susținerea din tribune și condițiile atmosferice. Să nu uităm nici de brigada de arbitrii, care iarăși, poate să difere mult în ceea ce privește stilul de judecare al fazelor și poate influența în mod decisiv deznodământul unei partide.

Pentru a analiza un meci într-o manieră relevantă este absolut necesar să ne documentăm cu privire la toți acești factori. Nu este suficient să răsfoim rezultatele obținute de echipe în ultimele partide și situația lor din clasament.

Căutarea, stocarea și evaluarea corectă a datelor reprezintă o investiție de timp destul de mare, fără de care nu putem obține profit pe termen lung. Site-urile de specialitate care publică avancronici și ponturi din Seria A pot reprezenta o scurtătură în acest sens.

Lipsa unei strategii de money management

pariurix - pressalert 1

O investiție fără cap este o investiție falimentară – de acord? Această regulă nescrisă se aplică în orice tip de business, dar și în pariuri.


Până la urmă, cei care reușesc să câștige în mod constant la pariuri tratează această ocupație ca pe un job sau ca pe propria lor afacere.

Regula numărul 1 în această privință este să nu folosești niciodată la pariuri sume de bani destinate altor tipuri de cheltuieli.

Indiferent de mărimea bugetului tău, trebuie să fii realist atunci când îți setezi așteptările. Pariurile nu sunt făcute pentru a-i îmbogăți pe împătimiți, ci pentru a genera profit regulat pentru organizatori.

De aceea, odată conștientizat acest lucru, trebuie să folosești o strategie de mizare care să minimalizeze pe cât posibil riscul falimentului și să ne îți aducă câștiguri incrementale.

Una dintre cele mai folosite strategii de money management este metoda mizei fixe, care presupune plasarea tuturor pariurilor cu valoarea unui procent prestabilit din bancă (de obicei 2%). Astfel, riscul falimentului este aproape neutralizat, cu condiția ca și calitatea ponturilor să se ridice la nivelul așteptărilor.

Lipsa controlului

Aceasta este principala problemă a celor mai mulți dintre pierzători. O serie negativă poate tulbura pariorul din punct de vedere psihologic. Aici intervine autocontrolul și disciplina fiecăruia, care pot cântări mult mai mult decât talentul în ecuația succesului pe termen lung.

Dacă nu poți să te detașezi emoțional atunci când vine vorba de pariuri, ar fi mai bine să îți corectezi acest defect înainte de risca sume importante bani. Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci dacă te regăsești în această situație este să nu mai pariezi pe echipele favorite și nici pe meciurile pe care le urmărești cu maxim interes, chiar și fără si fi plasat un pariu pe ele.

Atunci când lucrurile nu merg bine, încearcă să iei o pauză și să te detașezi complet de fenomen, și nu încerca niciodată să recuperezi pierderile imediat, deoarece vei încheia pierzând tot ceea ce ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.