SHOW de Ziua Timişoarei în Piaţa Victoriei. Cum s-au distrat timişorenii de...

SHOW de Ziua Timişoarei în Piaţa Victoriei. Cum s-au distrat timişorenii de ziua oraşului

0
DISTRIBUIȚI

ziua timisoarei nicoleta

Seară incendiară în Piaţa Victoriei din Timişoara. Mii de timişoreni s-au strâns în centrul oraşului pentru a lua parte la spectacolele organizate de primărie cu ocazia Zilei Timişoarei. Show-ul a început de la ora 20, iar pe scenă au urcat pe rând Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Guess Who şi Alexandra Stan. În vreme ce Guess Who a purtat un tricou pe care scria „Dope”(n.r – drog în limba engleză), Alexandra Stan a adoptat o ţinută extrem de provocatoare.


Timişorenii însă nu au luat în seamă micile extravaganţe ale artiştilor şi s-au distrat pe cinste. Au dansat, au fredonat refrenuri celebre şi şi-au făcut selfie-uri. Între recitalurile susţinute de artişti atmosfera a fost întreţinută de Florin Mihoc, care a dorit să ştie dacă tinerii din Timişoare joacă sau nu Pokemon Go.

Tot pe scena din Piaţa Victoriei, şi tot în aplauzele timişorenilor au urcat şi jucătorii de la SCM Politehnica Timişoara, care s-au clasat pe locul III la Campionatul Naţional, în acest an. Handbaliştii au venit alături de antrenorul lor şi au fost felicitaţi la scenă deschisă. Spre deosebire de alţi ani, în care a fost nelipsit din rândul spectatorilor, Nicolae Robu nu a apărut la spectacolul organizat de Ziua Timişoarei, fiind prezent la o întrunire a unor delegaţii străine sosite în urbea de pe Bega. Spectacolul s-a încheiat aproape de miezul nopţii cu un foc de artificii. Programul de Ziua Timişoarei continuă şi mâine şi poimâine, iar detalii legate de evenimente le puteţi găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.