Sorin Brîndescu a comentat programul lui ASU Politehnica în Liga a II-a:...

Sorin Brîndescu a comentat programul lui ASU Politehnica în Liga a II-a: ”Ambele variante sunt asemănătoare”. Ce spune despre întâlnirea cu UTA

0
DISTRIBUIȚI
sorin brindescu (1)
Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Politehnica

ASU Politehnica Timișoara și-a aflat azi variantele de program pentru sezonul, în premieră, în Liga a II-a. Tehnicianul Sorin Brîndescu și colaboratorii săi vor trebui să aștepte însă până mâine pentru a afla dacă debutul se va produce contra celor de la Chindia Târgoviște ori FCM Baia Mare, existând două variante de tabele Berger din cauza situației celor de la Pâncota. Antrenorul alb-violeților a subliniat că în ambele cazuri programul alb-violeților nu e foarte diferit.

Deși nu a vrut să comenteze foarte mult pe ordinea adversarilor din primele runde, Sorin Brîndescu a admis că un debut cu maramureșenii pare la această oră mai accesibil ”Băieților în Ghete”, Chindia clasându-se pe 3 în ediția trecută a play-off-ului B2.


”În ambele variante putem spune că situația e asemănătoare pentru că după meciul cu Vâlcea întâlnim echipe în aceeași ordine (ex. Suceava, Brăila, Reșița). Aparent Chindia e un adversar mai dificil pentru prima etapă, dar nu avem acum foarte multe informații legate de Baia Mare. Mâine, când vom ști sigur, vom studia mai mult. Nu știu care variantă e mai bună, acum am face doar speculații”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat de cel mai anticipat duel de către fani, cel cu UTA, programat în ambele variante abia în runda a 16-a, tehnicianul alb-violeților a spus că ”poate era mai bine să jucăm cu UTA în prima etapă. Nu putem specula. Poate ei veneau obosiți din cantonamentul din Italia și noi, în formă, îi băteam cu 5-0, nu știm. Mai sunt însă 15 etape până la acel joc”.

ASU Poli a înregistrat practic un singur succes și acesta într-un duel de 45 de minute în amicalele verii. Situație oarecum asemănătoare cu precedenta pauză de campionat. Totuși, în C echipa susținută de suporteri a strălucit. ”Nu am astfel de superstiții. Noi în amicale am urmărit ceva, în jocuri oficiale vom urmări să obținem rezultate pozitive”, a precizat Brîndescu.

Programul, în ambele sale variante, cu sau fără Pâncota, fapt ce va fi stabilit mâine, îl puteți vizualiza AICI.

Pentru prima etapă, stabilită pentru sâmbătă, ora 11, pe ”Dan Păltinișanu”, fie cu Chindia, fie cu Baia Mare, ASU Poli are parte de câteva absențe notabile. Golgheterul Cătălin Bădăuță e indisponibil sigur, Carol Taub are și el probleme medicale, la fel și Alex Birău. În timp ce Ionuț Vucea e incert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.