SPECTACOL Puntea suspendată peste Nera, deschisă traversării pentru călătorii curajoși. Vezi peisajul...

SPECTACOL Puntea suspendată peste Nera, deschisă traversării pentru călătorii curajoși. Vezi peisajul MINUNAT din zonă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1265000826">
punte suspendata
Puntea suspendată peste râul Nera.

Timișorenii dornici de senzații inedite în mijlocul naturii sunt așteptați să treacă pragul unui colț de rai aflat la doar două ore de mers cu mașina. Pe lângă faptul că își încarcă bateriile, dar se și bucură de aer curat, turiștii curajoși pot traversa și o punte suspendată peste râul Nera, care este de-a dreptul spectaculoasă. Puntea se află în Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița din județul Caraș-Severin și este inclusă în mai toate traseele turistice din acest colț al naturii.

Ce mai pot admira turiștii în Cheile Nerei

Din păcate, drumeții care au ajuns în ultima perioadă la puntea suspendată din comuna Sasca Română au putut mai mult să o admire, și nu să o și traverseze. Asta pentru că lipseau câteva scânduri pe o porțiune de aproximativ cinci metri. Însă, în această vară, turiștii care au ajuns la puntea suspendată peste Nera au avut parte de o surpriză plăcută, pentru că aceasta a fost reparată.

Turiștii care doresc să traverseze puntea suspendată peste râul Nera trebuie să știe că pot veni cu mașina până la Podul Bei. De aici, încălțați cu bocanci și cu un rucsac în spate, parcurg traseul “La Tunele”, format din șase tunele și porți săpate manual în stâncă, iar apoi ajung la puntea suspendată.

Cascada Bigăr, desemnată cea mai spectaculoasă cădere de apă din lume, Lacul Ochiul Bei, Cascada Beuşniţa, Lacul Dracului sau o mulţime de peşteri fascinante – acestea reprezintă doar câteva dintre cele mai importante atracţii turistice care pot fi admirate în Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa din judeţul Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.