Ștefan Blănaru, primul marcator al lui ASU Politehnica în B. Cum a...

Ștefan Blănaru, primul marcator al lui ASU Politehnica în B. Cum a fost motivat de suporteri în cele mai ”negre” momente cu Chindia

0
DISTRIBUIȚI
Blănaru
Ștefan Blănaru, autorul primului gol în B pentru ASU Politehnica

ASU Politehnica a fost învinsă în prima etapă a Ligii a II-a, dar ”Băieții în ghete” au ieșit cu capul sus de pe teren. Primul marcator în B pentru alb-violeți a fost Ștefan Blănaru, atacant care prin reușita sa a dat semnalul revenirii timișorenilor de la 0-4 cu Chindia Târgoviște. Deși s-a încheiat 3-4 elevii lui Sorin Brîndescu au câștigat încredere.

Atacantul în vârstă de 27 de ani se află la a treia experiență cu o altă echipă în eșalonul secund, după cele de la Luceafărul Oradea și FC Olt Slatina, fiind din acest punct de vedere și printre cei mai experimentați jucători din lotul lui ASU Poli. ”La pauză, la 3-0, ne-a fost foarte greu. Domul profesor (n.r. Sorin Brîndescu) a făcut o analiză foarte bună și a spus să luptăm până la ultima picătură și, în ghilimele, până la moarte. Noi am crezut în noi, păcat că nu am putut mai mult. Nici adversarii, în ultimele 15 minute, după cum ați văzut, s-au pus pe jos, s-au plâns la orice contact și au degajat toate mingile.


Probabil că dacă jucau ca și până prin minutul 75-80 puteam să mai marcăm un gol”, a declarat Ștefan Blănaru după joc.

”Când am văzut cum cântă și ne susțin, am luptat până la capăt”

Ieri, cel care a îmbrăcat și tricoul Ripensiei o scurtă perioadă de timp, a marcat în minutul 67 primul gol al formației susținute de galerie, totodată întâia reușită în Liga a II-a. Mai mult, cu 11 minute înainte de final și-a apropiat echipa la un singur gol de Chindia. ”Mă bucur că am dat două goluri, dar din păcate am pierdut azi, părerea mea nemeritat, dar învingi împreună, pierdem împreună. E a treia experiență pentru mine, am întâlnit o echipă cu un public cum nu am mai văzut în viața mea, doar când eram copil și veneam la marile meciuri cu UTA, Dinamo și Steaua. Îți dă un imbold. Când am auzit cum ne susțin din primul până în ultimul minut, eu sunt de genul meu un luptător, și când am văzut cum cântă și ne susțin, am luptat până la capăt”, a subliniat Blănaru.

Autorul dublei din prima etapă speră acum ca împreună cu ”Băieții în ghete” să-și recompenseze suporterii în prima deplasare: ”Sperăm ca după primul meci în deplasare, pe care-l jucăm la Vâlcea, să revenim cu trei puncte. Toată echipa mai urmărim, am văzut că s-au întărit foarte mult, au un antrenor cu experiență și în Liga I (n.r. Adrian Dulcea). Știm că ne așteaptă un meci foarte greu. Dar și azi, cu o echipă care a ratat de puțin promovarea anul trecut, am reușit să revenim aproape să egalăm de la 0-4”, a precizat Blănaru. El a sosit în vară de la divizionara C Millenium Giarmata, grupare pentru care a marcat de 9 ori în 14 jocuri, contribuind astfel la salvarea timișenilor de la retrogradare.

În etapa a II-a a Ligii a II-a ASU Politehnica evoluează pe terenul celor de la CSM Rm. Vâlcea, grupare care a remizat pe terenul lui UTA, scor 2-2, în prima etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.