Tânăr din Ungaria, surprins de polițiști conducând cu 200 de km/h pe...

Tânăr din Ungaria, surprins de polițiști conducând cu 200 de km/h pe Autostrada Vestului. Vezi cum a fost sancționat și care este recordul de viteză

0
DISTRIBUIȚI

accident rutier copil timisoara

Un șofer din țara vecină a fost surprins, astăzi, de polițiștii români rulând cu nu mai puțin de 200 de kilometri pe oră în zona kilometrului 530 al autostrăzii A1, pe segmentul dintre Timișoara și Arad.

Potrivit IGPR, „la data de 16 august a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Autostrăzi şi Misiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat un bărbat, care conducea cu viteză excesivă.


Astfel, în zona kilometrului 530 al autostrăzii A1, un bărbat, de 26 de ani, din Budapesta, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 200 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”.

Recordul nu a fost, însă, depășit: acum mai bine de două luni, la începutul lunii iunie, un alt tânăr șofer, un român care conducea o mașină înmatriculată în Germania, a fost surprins pe același tronson cu o viteză de 244 km/h.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.