Teroristul șoselelor, care a ucis o tânără și a rănit grav un...

Teroristul șoselelor, care a ucis o tânără și a rănit grav un adolescent, recidivist eliberat condiționat din pușcărie UPDATE 1 Prima reacție după ce a aflat decizia instanței VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

mircea pantis 02.jpg

Bărbatul care a ucis o o tânără de 16 ani și a rănit grav un adolescent de 17 ani, conducând beat și fără permis de conducere, a încălcat în repetate rânduri legea și era eliberat condiționat din pușcărie. Vă reamintim că accidentul a avut loc în satul Conacul Iosif, care aparține de comuna timişeană Liebling, duminică seara, în jurul orei 23.00. Cei doi tineri se aflau pe bicicletă, şi mergeau pe drumul judeţean 693D.


Un şofer de 43 de ani, care venea din spate, nu i-a observat la timp şi i-a lovit în plin. În urma impactului, fata a murit pe loc, iar băiatul a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Mircea Pantiș a fost condamnat, în 2011, pentru conducere fără permis la zece luni de închisoare, numai că în perioada de încercare s-a ales cu un nou dosar pentru contrabandă cu țigări. În 2013, a fost condamnat la trei ani și zece luni cu executare și obligat, împreună cu alte două persoane, la plata a 620.772 lei ca despăgubiri. În ianuarie 2016, instanța a admis eliberarea condiționată a lui Pantiș, acesta având o ”coadă” de 580 de zile. Acum a fost reținut din nou pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis, iar, astăzi, prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Deta. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanței.

UPDATE 1 Judecătoria Deta a decis arestarea lui Pantiș pentru 30 de zile, acesta fiind dus în arestul Poliției Timiș. ”Regret. Nu am avut condamnare pentru conducere fără permis. Era pentru altceva. Da, era prima pentru că nu am avut permis”, a susținut acesta. Bărbatul a fost arestat pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și pentru părăsirea locului accidentului deoarece după ce i-a lovit cu mașina pe cei doi adolescenți a plecat și a revenit pe motiv că nu a crezut, inițial, că a lovit pe cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.