Cerşetori alungaţi de poliţiştii locali din faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Vezi...

Cerşetori alungaţi de poliţiştii locali din faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Vezi ce „mod de operare” avea o femeie

0
DISTRIBUIȚI
cersetori
Cerşetori alungaţi din faţa catedralei din Timişoara.

Poliţiştii locali au descins, astăzi, la Catedrala Mitropolitană din Timişoara. Şi nu pentru a aplana un conflict, ci pentru a-i alunga pe cei care stau cu mâna întinsă în faţa lăcaşului de cult. Printre cei care au fost reţinuţi de oamenii legii se numără şi o femeie de etnie rromă, care a luat la cerşit şi trei copii, cu scopul de a-i înduioşa pe credincioşii care au venit să participe la slujba de Liturghie să-i dea bani.

Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia locuitorilor din oraş să nu mai ofere bani cerşetorilor, care găsesc tot felul de metode pentru a-i impresiona.


„Trebuie menționat faptul că lăcașurile de cult sunt zone frecventate în special în zilele de duminică, atât de către timișoreni, dar și de aceste persoane care trăiesc din cerșit, cetățenii reclamând de foarte multe ori faptul că nu se pot reculege în liniște din cauza acestor persoane”, comunică reprezentanţii instituţiei.

cersetori2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.