Curse charter de pe aeroportul din Timișoara către Santorini. Care este orarul

Curse charter de pe aeroportul din Timișoara către Santorini. Care este orarul

1
DISTRIBUIȚI

car-hire-santorini8Santorini este noua destinație de vară la care se va putea ajunge direct din Timișoara. De pe aeroportul ”Traian Vuia” vor fi operate săptămânal curse charter înspre  insula vulcanică renumită pentru peisajele deosebite şi arhitectura tradiţională valoroasă a micilor aşezări aparţinătoare, pentru plajele şi apa cristalină a Mării Egee.

“Deşi am mai menţionat anterior, încă o dată o spunem cu bucurie că veştile bune pentru locuitorii din vestul ţării continuă.


Numărul destinaţiilor de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Timişoara se măreşte, având şase destinaţii de acest tip, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. Insula Santorini este o destinaţie cunoscută şi apreciată de turişti, nu numai de la noi dar şi de pe alte meleaguri, motiv pentru care avem convingerea că un număr mare de turişti vor alege această nouă destinaţie”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Spre Santorini, compania aeriană Tarom a început operarea curselor charter în 31 iulie a.c. Astfel, până în 18 septembrie 2016, în fiecare zi de duminică, se va putea decola de la Timişoara spre Santorini la ora 20.00.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu mergeti in Santorini pana nu vorbiti cu vreo cunostinta care a fost deja acolo,
    eu nu am stiut si am muscat=o anul asta…
    Totul e ff scump, ff inghesuit, ff cald, si pietre pe plaja, adica pietris fara nisip … si o zi acolo e prea mult si scump. Eu nu am stiut, dar voi nu mai aveti nici o scuza sa mergeti acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.