Timișoara Saracens ZDROBEȘTE Clujul chiar și cu un lot schimbat. Cine și-a...

Timișoara Saracens ZDROBEȘTE Clujul chiar și cu un lot schimbat. Cine și-a făcut reapariția în echipa campionilor

0
DISTRIBUIȚI
saracens rcm dinamo (3)
Mureșan și colegii săi nu au avut milă de ”U” Cluj

În ciuda unor absențe importante formația de rugby fanion a Banatului a zburdat spre o victorie categorică în Ardeal. Timișoara Saracens RCM s-a impus cu 51-11 pe terenul Universității Cluj după ce la pauză diferența era destul de decentă pentru gazde. Pe final, echipa vizitatoare l-a introdus în teren și pe antrenorul secund Sosene Anesi.

De această dată câțiva dintre componenții care nu aveau șansă în mod obișnuit la primul 15 au profitat la maximum și clujenii au ajuns să aplaude reușitele unora dintre ei.


Timișoara Saracens a deschis scorul prin Gorcioaia. Conache a majorat diferența după acțiunea argentinianului Calle Rivas iar ”Fish” Morrison a finalizat o fază colectivă înainte de pauză. Cei de la CS Universitatea Cluj au încercat să țină aproape și Melniciuc a redus din penalități diferența, una de ”doar” nouă puncte la pauză, 15-6 pentru bănățeni.

În partea a doua aveau să curgă eseurile pe Someș. Același Randall Morrison, cu transformare Conache, au dus scorul la 22-6. Prăpastia dintre cele două echipe a devenit imediat tot mai mare. Al cincilea eseu vine de la Lazăr. Gazdele izbutesc apoi singurul lor eseu prin stranierul lor, Leimoni Moala. Dar pe final bănățenii numai milă nu au avut de clujenii care mai încercau zadarnic să spargă barajul pentru încă o încercare. Mai întâi Simionescu a declanșat o cursă personală încheiată lejer în spatele buturilor adverse, apoi Ikamanu Kefu realizează ”dubla” pentru a stabili, cu aportul lui Conache, scorul final. Ultima reușită fiind de asemenea o alergare solitară de circa 80 de metri după recuperarea balonului în preajma propriului teren de țintă. Pe finalul întâlnirii Timișoara Saracens a apelat în teren și la ”secundul” Sosene Anesi, care l-a înlocuit pe tânărul Simionescu.

Saracens RCM se impune clar cu 51-11 și rămâne, la un succes distanță cu un meci în minus, în coasta liderului CSA Steaua, echipă învingătoare ieri în derbt-ul rundei cu Baia Mare (29-24). În următoarea rundă, a șasea, bănățenii o așteaptă pe Dinamo în Ronaț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.