Timișoreanul Cristi Pîrghie și George Palamariu și-au încheiat azi evoluția la Jocurile...

Timișoreanul Cristi Pîrghie și George Palamariu și-au încheiat azi evoluția la Jocurile Olimpice 2016. Pe ce poziție s-au clasat în finala B de la dublu rame

0
DISTRIBUIȚI
rio-2016-canotaj-pirghie-si-palamariu-calificati-in-semifinalele-probei-de-dublu-rame-18545332
Cristi Pîrghie și George Palamariu și-au încheiat evoluția la Rio de Janeiro.


sursa foto: jurnalul.ro

Cristi-Ilie Pîrghie a evoluat astăzi pentru ultima dată la Rio de Janeiro 2016. Canotorul bănățean s-a clasat din păcate pe ultima poziție alături de colegul George Palamariu și în finala B olimpică a probei de două rame. Cei doi nu au prins top-ul 10 la J.O în ciuda unei evoluții promițătoare în calificări.

După locul 6 în semifinale la Jocurile Olimpice 2016 Pîrghie și Palamariu au concurat azi cu întârziere în finala B de pe ”Lagoa Stadium”. Programată mai devreme, competiția a fost amânată cu câteva ore din cauza condițiilor meteo, care au afectat de altfel și timpul sportivilor. Cu 7 minute 13 secunde și 68 de sutimi reprezentanții României au încheiat cursa la trei secunde în spatele locului 5, ocupat de americanii Weiss și Guregian. Finala B a fost câștigată de cehii Podrazil și Helesic, cu timpul 7:00.04.

Aurul olimpic la această probă le-a revenit favoriților neozeelandezi Eric Murray și Hamish Bond, cu timpul: 6:23.36. Echipajele din Africa de Sud și Italia au luat argintul, respectiv bronzul, în urma finalei A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.