Timişorenii mai au timp până în data de 16 septembrie să ridice...

Timişorenii mai au timp până în data de 16 septembrie să ridice ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană. Unde trebuie să se prezinte

0
DISTRIBUIȚI
Alimentele de la UE se distribuie până în 16 septembrie,
Alimentele de la UE se distribuie până în 16 septembrie.

Timişorenii cu venituri reduse care nu şi-au ridicat pachetul cu alimente de la Uniunea Europeană mai au timp să o facă până în data de 16 septembrie. Instituţia Prefectului Timiş anunţă că activitatea de distribuire a produselor alimentare provenite din stocurile de intervenţie comunitară a început în 27 iunie.

Distribuirea pachetelor de către Primăria Timişoara se face din două locaţii, iar beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate în original şi copie: pentru persoanele cu handicap grav și accentuat – str.Cuvin, nr.2, iar pentru celelalte categorii sociale – str.


Lorena, nr.35. Timişorenii se pot prezenta pentru a ridica produsele alimentare după următorul program: luni între orele 8.00 – 14.30, marți între orele 8.00 – 17.00, miercuri între orele 8.00 – 14.30, joi între orele 8.00 – 16.00 şi vineri: între orele 8.00 – 13.00.

În acest an a fost introdusă o nouă categorie de beneficiari, şi anume persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 lei/lună/persoană. Persoanele din această categorie trebuie să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara din Bv. Regele Carol I, nr.10, pentru a completa o cerere tip şi să depună mai multe acte justificative. Mai multe informaţii sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.