Timişorenii pasionaţi de mişcare, provocaţi să descopere Lunca Timişului pe două roţi....

Timişorenii pasionaţi de mişcare, provocaţi să descopere Lunca Timişului pe două roţi. Când are loc pedalarea

0
DISTRIBUIȚI
pedalare
Timişorenii, invitaţi la pedalare în Lunca Timişului.

Vă era dor de o plimbare în natură? „Verde pentru Biciclete” vă provoacă să participaţi la cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană din acest an, sâmbătă, 27 august. Locul de întâlnire este staţia de autobuz din faţa AEM, la ora 08.00, urmând ca la ora 08.30, participanţii să pornească pe un traseu de aproximativ 30 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ cinci, şase ore.

Pedalarea este recomandată bicicliştilor cu antrenament

Traseul este: Aem – Urseni – Moșnița Veche – Pădurea Bistra – Lunca Timișului – Ghiroda – Plopi – Uzina de Apă- oprire finală.


În timpul turei, se vom face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu spre avansat. Tocmai de aceea, este recomandată participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

De asemenea, este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi este recomandată purtarea căştii de protecţie şi/sau a vestei reflectorizante. Participanții sunt rugaţi să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Această tură bănățeană este a patra dintr-o serie de şase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. „Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.