Topul destinațiilor turistice din țară. Ce stațiune din Banat este printre cele...

Topul destinațiilor turistice din țară. Ce stațiune din Banat este printre cele mai căutate

0
DISTRIBUIȚI

herculane-oras vechi

Evenimentele din Turcia și din marile orașe europene au readus în atenția bănățenilor vacanțele interne. Astfel, una din cele mai căutate stațiuni pentru vacanța de vară de către români, este Băile Herculane, alături de anumite plaje de pe litoral, arată cel mai recent studiu realizat în acest domeniu.


Portalul de rezervări online HotelGuru.ro a înregistrat în acest an o creștere a numărului de căutări de opțiuni de cazare în destinații estivale autohtone, în resorturile de la malul mării, dar și către ștrandurile și băile cu ape minerale din zona Banatului și Transilvaniei.

Plajele de la Marea Neagră au fost principala atracție a sezonului. Cele mai căutate plaje rămân Marina Surf și Camping Pescăresc din Năvodari, urmate de Tabăra Turist și Enigma din Mamaia, respectiv plaja protocol și piscina Oltenia din Olimp.

Stațiunea Herculane e de asemenea în topul preferințelor, turiștii găsind aici ape termale și aer ionizat. O altă destinație preferată de români a fost Transilvania, în special datorită ștrandurilor, băilor și centrelor de tratament. Printre cele mai populare destinații de anul acesta, se numără ștrandul de la Praid, Lacul Ursu din Sovata, Lacul Colibița, Ștrandul Nord Vest Termal Park din Satu Mare, Băile Figa, Aquastar Satu Mare și Ocna Șugatag. Aceste zone au fost alese pentru relaxare, dar și pentru tratarea unor afecțiuni medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.