Tragedie pe Mureș: un bărbat a dispărut, iar un tânăr s-a salvat...

Tragedie pe Mureș: un bărbat a dispărut, iar un tânăr s-a salvat în ultima clipă. Cum s-a petrecut incidentul

0
DISTRIBUIȚI

cautari_apa_inec

Un adolescent în vârstă de 18 ani și un bărbat de 35 de ani au intrat în râul Mureș, însă doar unul dintre ei a mai ieșit la mal. Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 18.00, la Arad.

Un apel la 112 anunța că un tânăr a ieșit din Mureș strigând după ajutor. Oamenii care se relaxau petrecându-și sâmbata pe malul râului Mureș, în apropierea hotelul Coandi, au povestit pentru aradon.ro că cei doi au intrat în apă de pe malul opus și i-au observat pentru că nu păreau să știe să înoate.


„Am văzut că dădeau aiurea din brațe, nu cred că știau să înoate bine. Băiatul de abia a reușit să vină pe malul acesta, iar pe celălalt… I-am văzut cu brațele întinse deasupra apei, apoi nu l-am mai zărit. Băiatul a ajuns la mal și striga după ajutor”, a spus un bărbat aflat pe mal, pentru sursa citată.

Tânărul de 18 ani a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor, ulterior fiind preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad. Pompierii au demarat căutările pentru găsirea bărbatului, însă până la lăsarea serii, echipajele de intervenție nu au reușit să dea de urma acestuia.

Conform aradon.ro, cei doi erau din Botoșani – adolescentul de 18 ani -, respectiv Brăila – barbatul de 35 de ani – și erau angajați la o fabrică din Zona Industrială, fiind cazați la un hostel din zona Boul Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.