TUPEU Gunoaiele de la o terasă din centrul Timişoarei, aruncate pe stradă....

TUPEU Gunoaiele de la o terasă din centrul Timişoarei, aruncate pe stradă. Câte victime a mai făcut metoda „Big Brother” a poliţiei locale FOTO

1
DISTRIBUIȚI
Poliţia Locală Timişoara, noi amenzi pentru cei care aruncă gunoaiele pe stradă.
Poliţia Locală Timişoara, noi amenzi pentru cei care aruncă gunoaiele pe stradă.

Un angajat al unei terase din Piaţa Victoriei a dat dovadă de multă nesimţire. Acesta a fost surprins cu ajutorul camerelor de filmat în timp ce arunca gunoaiele provenite din activitatea terasei lângă coşurile stradale. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 500 lei.

Cât de mari sunt amenzile

Poliţia Locală Timişoara anunţă că, în aceste zile, şi alte două persoane au fost depistate şi sancţionate, după ce au fost filmate că aruncă deşeuri pe domeniul public. Este vorba de un bărbat care a fost surprins abandonând deșeuri pe spațiul verde de pe str. Ion Rațiu şi care a fost sancționat cu 100 lei, iar un altul a primit o amendă de 500 lei după ce a aruncat deşeuri pe str. Ştrandului.

„Poliția Locală Timișoara face apel la cetățeni să depoziteze resturile menajere sau provenite din diferite activități doar în locurile special amenajate pentru a nu se forma rampe clandestine de deșeuri pe raza Municipiului. Cei surprinși în această situație sunt identificați și sancționați cu amenzi care pot ajunge până la 1500 lei”, transmit reprezentanţii instituţiei.

Poliţia Locală Timişoara mai anunţă că, ieri, reprezentanţii magazinului Carrefour care funcţionează pe str.


Burebista s-au ales cu o amendă de 2.500 lei. Asta după ce au depozitat gunoaiele direct pe trotuarul din faţa magazinului. Potrivit legii, activitatea de precoletare a deşeurilor trebuie organizată în condiţii salubre, în spaţii special amenajate, utilizând europubele, containere sau saci personalizaţi. Sancțiunile prevăzute pentru persoanele juridice sunt între 1.000 și 2.500 lei.

1 COMENTARIU

  1. naaaa,uite ca se poate sa vedem cine sunt „nepoliticosii” orasului.”Tim Bernes-Lee Webul a fost inventat în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția. Propunerea inițială de creare a unei colecții de documente având legături între ele [1] a fost făcută de Tim Berners-Lee în martie 1989.” ::)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.