Un mort și trei răniți grav după ce un șofer a făcut...

Un mort și trei răniți grav după ce un șofer a făcut un gest incredibil. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

IMG-20160803-WA0002-500x360Un grav accident rutier s-a petrecut noaptea trecută pe DN 6, între localitățile Topleț și Băile Herculane. Un tânăr care se afla la volan a intrat în curbă în timp ce se întorsese către pasagerii de pe bancheta din spate, ca să le povestească ceva. Urmarea a fost devastatoare. Mașina s-a dat peste cap în decor de mai multe ori. Șoferul a murit pe loc, iubita lui a fost grav rănită, iar prietenii lor cei mai buni sunt și ei spitalizați.

Polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că ”un tânăr de 20 de ani, din Drobeta turnu Severin, a condus un autoturism pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova iar la km 379+600 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în timpul mersului, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, după care s-a răsturnat de mai multe ori”, transmite Cecilia Dăneț, purtătoarea de cuvânt a Poliției Caraș Severin.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea gravă a pasagerei pe locul din dreapta-față și rănirea ușoară a altor doi pasageri aflați pe locurile din spate în autoturism.


Pe bancheta din spate se mai afla un tânăr care a scăpat nevătămat. Răniții au fost transportați la spitalul din Dr.Tr.Severin pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Infocs

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.