Un nou ACCIDENT și mașini distruse în cea mai periculoasă intersecție din...

Un nou ACCIDENT și mașini distruse în cea mai periculoasă intersecție din Timișoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-610323947">

accident rebreanu

Un nou accident a avut loc, în această seară, în deja celebra intersecție dintre bulevardul Liviu Rebreanu și strada Constantin Brâncoveanu din Timișoara. Două mașini s-au izbit violent din  cauza unui moment de neatenție.

Marți seara, o șoferiță aflată la volanul unui Audi a intrat în intersecție fără a acorda prioritate unui Ford care circula dinspre Spitalul Județean înspre Calea Șagului. În urma impactului, ambele autoturisme au ajuns pe trotuar, unde, din fericire, în acel moment nu se afla niciun pieton.

Un pasager din Audi a fost ușor rănit. Autoturismele au fost însă serios avariate. La fața locului au sosit echipaje de la Pompieri și Poliție,iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

În această intersecție au avut loc de-a lungul timpului mai multe accidente, pe același tipar.

 

1 COMENTARIU

  1. pina cineva nu depune plingeri penale pentru accidetele provocate de lipsa de vizibilitate din cauza acelui gard ales in mod gresit cu zabrele verticale (cu efect de jaluzele) nimeni nu o sa faca nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.