Veste CRUNTĂ primită astăzi de Ciuhandu, Cojocari și ceilalți inculpați din dosarul...

Veste CRUNTĂ primită astăzi de Ciuhandu, Cojocari și ceilalți inculpați din dosarul finanțării ilegale a Politehnicii Timișoara. Vezi ce urmează să se întâmple

1
DISTRIBUIȚI

ciuhandu 05_resize

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința la apelul declarat de inculpații din dosarul DNA care a investigat finanțarea ilegală a echipei de fotbal Politehnica Timișoara, patronată de Marian Iancu. Procurorii i-au trimis în judecată pe Gheorghe Ciuhandu, fost primar al Timișoarei, a fostului viceprimar și actual consilier local, Adrian Orza, a fostului secretar primăriei Ioan Cojocari, alături de Miuţ Nicuşor Constantin, Staia Martin, Munteanu Mirel Florin, Pintilie Alina, Dumitru Delia Ileana, Mihalache Teodora Violeta, Dimitriu Mariana și Haracicu Smaranda Maria.


Aceștia au fost acuzați că au produs un prejudiciu de 31.669.417,71 lei bugetului local prin faptul că s-au dat bani clubului de fotbal, care funcționa în cadrul unei societăți pe acțiuni și s-au făcut decontări ilegale.

După ce dosarul a fost trimis în procedura camerei preliminare, inculpații au cerut refacerea urmăririi penale, dar solicitarea a fost respinsă. Nemulțumiți de soluție, au făcut contestație care a fost judecată de Curtea de Apel Timișoara. Astăzi, curtea a respins contestațiile ca fiind nefondate și i-a obligat pe inculpați să plătească fiecare câte 200 lei cheltuieli către stat. Urmează ca acum să înceapă dosarul pe fond, iar, conform legii, toți inculpații care sunt funcționari publici vor fi suspendați din funcție.

1 COMENTARIU

  1. Uneori nu mai intelegi nimic.Ciuhandu poate fi acuzat de foarte multe ,mai ales pt retrocedarile ilegale ,dar astia i-au gasit exact problema care a insufletit cat de cat orasul Timisoara intr-o anumita perioada,Poli Timisoara.Mai trebuie sa i se reproseze de ce a facut fantanile publice in oras si atunci suntem lamuriti ca nu Ciuhandu este problema ci chiar orasul Timisoara,exact ca si ura Elenei C. impotriva Timisoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.