Vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu, ar putea candida pentru Senatul României. Ce...

Vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu, ar putea candida pentru Senatul României. Ce spune despre intrarea în cursa de la parlamentare

1
DISTRIBUIȚI
traian stancu la vot alegeri alde
Traian Stancu (stânga)

Surpriză pe potențiala listă ALDE Timiș pentru alegerile din toamnă. Pentru a-și maximiza scorul la alegeri, partidul ar putea intra în cursă cu unul din cel mai cunoscuți politicieni de pe plan local. Ieri, copreședinții ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, au transmis prin intermediul unui comunicat de presă că noul preşedinte al filialei Timiş este Marian Cucşa, fost secretar coordonator. În cadrul aceleiaşi informări se preciza şi că Cucşa va avea un loc sigur pe lista pentru Camera Deputaților, în vreme ce în cursa pentru un loc de senator ar urma să intre Petru Ehegartner ales la Senat în 2012, pe lista PNL Timiș.

Astăzi, noul preşedinte al ALDE a oferit noi informații legate de potențialii candidați pentru alegerile parlamentare.


Practic, până acum, doar Cucșa este sigur că dorește să candideze la deputați. „Domnul Ehegartner este în continuare senator ALDE. Există o intenție a domnului Ehegartner de a candida la toamnă, la fel ca și mine, dar va trebui să trecem printr-o evaluare, toți, indiferent de poziția pe care o ocupăm în partid. Trebuie mai întâi să existe o intenție fermă de candidatură a domnului Ehegartner. Și domnul Stancu ar putea intra în cursă. A existat o discuție și este o variantă de candidatură. Poate fi o variantă de candidatură la Senat. Este o propunere a organizației, dar e o discuție prematură”, a declarat acesta.

Legat de posibilitatea unei candidaturi, Traian Stancu, ales recent vicepreşedinte al CJ Timiş, în cadrul alianţei ALDE, PMP, PSD a declarat că „este una dintre propuneri. Este clar că vicepreședintele atrage o anumită cunoaștere în teritoriu și atrage voturi. Colegii mi-au propus să fiu pe listele de candidaturi pentru toamnă. Este numai o propunere, nu e nimic finalizat, nu am luat o hotărâre dacă voi candida pe un loc eligibil sau dacă voi candida numai ca să aduc voturi. Voi analiza posibilitatea de a mări numărul de voturi pe care le primeşte la alegerile locale”.

1 COMENTARIU

  1. Și a pus PSD ul cenușă în cap…acest stimat brăilean ii va exclude pe multi mucosi din filiala Timiș..gen Tiuch, Anton, Suciu, și nu e exclus Grindeanu..individul pe lângă ca are grade militare active..are și cohones duble..iar șerpi mici și lingușitori vor susoți pe la slujbe..f.bine ..Simonis va fi decorat ..apoi arestat de DNA..ca doar asa se va lepăda de Idolul zburător..ne vom distra !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.