Weekend cu adrenalină la Nădrag: bicicliştii, chemaţi să se întreacă în Munții...

Weekend cu adrenalină la Nădrag: bicicliştii, chemaţi să se întreacă în Munții Banatului. Vezi ce premii sunt puse în joc

0
DISTRIBUIȚI

Mountain Bike

Atenţie, biciclişti, vi se pregăteşte ceva special! Nu, nu este vorba despre o nouă hotărâre a primăriei care vă interzice circulaţia prin diverse zone ale oraşului, ci, din contră, de un eveniment dedicat iubitorilor de adrenalină. Dacă aveţi mountain-bike şi vă place să parcurgeți trasee complexe, Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Timiş și reprezentanții Clubului Bănățean de Turism (CBT) Timisiensis Bikers vin cu vești bune.

Bicicliștii din Timiș sunt invitați să ia parte duminică, 28 august, între orele 12.00 – 15.00, la o competiție organizată la Nădrag.


Taxa de participare este 50 lei, startul se dă în fața Primăriei Nădrag, iar la final, cei mai rapizi bicicliștii vor fi premiați. Cadourile se ridică la suma de 1.700 de lei. Dacă cu mașina se poate ajunge ușor la Nădrag, care se află la doar 80 de kilometri distanță de Timișoara, cei care merg cu trenul trebuie să știe că cea mai apropiată stație este cea de la Găvojdia. Distanța de 18 kilometri până Nădrag este numai bună de parcurs ca încălzire, transmit organizatorii. Un alt inconvenient se leagă de numărul redus de locuri de cazare din zonă. Conform organizatorilor, doar 50 de persoane pot fi cazate în cele două pensiuni existente.

Despre competiție, Delia Barbu, directorul Asociației pentru Promovarea Tursimului, transmite că „acest eveniment își propune să sublinieze potențialul cicloturismului in județul Timiș și să marcheze un prim traseu de biciclete, dintr-o serie ce urmează să se afle pe un material de promovare a cicloturismului in judetul Timiș”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.