Ziua și ACCIDENTUL în intersecția bulevardului Rebreanu cu strada Brâncoveanu. Vezi ce...

Ziua și ACCIDENTUL în intersecția bulevardului Rebreanu cu strada Brâncoveanu. Vezi ce s-a întâmplat astăzi FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident

Accident rutier, în această dimineață, într-o intersecție din Timișoara, din cauza neatenției. O tânără în vârstă de 23 de ani care conducea un autoturism Opel pe B-dul Liviu Rebreanu spre Calea Șagului a trecut pe roșu și a lovit un Ford care circula regulamentar, la intersecția cu B-dul Constantin Brâncoveanu. Cei doi șoferi au scăpat doar cu o spaimă, însă o femeie de 49 ani, pasageră în mașina care circula regulamentar, a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Timișoara pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Tânăra care a produs accidentul s-a ales cu dosar penal.

„O tânără de 23 de ani a condus un autoturism pe B-dul Liviu Rebreanu spre Calea Șagului, iar la intersecția cu B-dul Constantin Brâncoveanu nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sensul opus de mers, al cărui conducător auto efectua virajul la stânga. În urma accidentului, o femeie de 49 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, a suferit răni ușoare.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

Intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și strada Constantin Brâncoveanu este aproape zilnic scena unor accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.