Abundenţă de stiluri muzicale şi formaţii din cinci ţări la prima ediţie...

Abundenţă de stiluri muzicale şi formaţii din cinci ţări la prima ediţie a festivalului Haywire din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Printre trupele care vor cânta la Haywire Festival se numără şi formaţia germană Earth Ship
Printre trupele care vor cânta la Haywire Festival se numără şi formaţia germană Earth Ship

Timişoara are parte de un nou festival în această toamnă, evenimentul numit Haywire Festival aducând în faţa publicului nouă trupe din Germania, Canada, Serbia, Italia şi România. Festivalul se va desfăşura în 25 şi 26 noiembrie în clubul Daos.

„Selecția riguroasă a artiștilor s-a făcut prin prisma unei viziuni progresive a culturii muzicale contemporane de calitate. La festival vor concerta de la trupe stăine consacrate pe scena de rock europeană, la comori ascunse ale muzicii românești. Astfel, programul Haywire Festival aduce publicului o experiență live de neratat și o abundență de stiluri muzicale“, au transmis organizatorii acestui festival.

Formaţiile care vor susţine concerte sunt Mother Engine [Germania] – una dintre cele mai căutate trupe de rock instrumental ascendente din zona de psychedelic, Zippo [Italia] – care împing mereu limitele posibilităților muzicale și sunt în prima line a trupelor heavy-rock, Earth Ship [Germania] – care îmbracă metalul într-o formă contemporană și îi dau valoare prin pasaje vocale pline de vigoare, Fluturi pe Asfalt [România] – reprezintă una dintre cele mai complexe trupe alternative din România, Consecration [Serbia] – înseamnă un trio curajos care produce muzică experimentală încâ din anii 2000, Zaum [Canada] – un duo care împletește subtil influențe orientale și evocă mantre antice în muzica rock, Nava Mamă [România] – prezintă o  fuziune presărată cu note de pian, riff-uri puternice și melodii rupte în cadențe complexe, Sunset in the 12th House [România] – un proiect captivant creat de Sol Faur & Hupogrammos care se lansează cu elan în afara zonei lor de confort muzical şi Transceatla [România] – una dintre cele mai expresive trupe din Timișoara, care se avântă constant spre noi teritorii sonice.

Biletele la festival sunt accesibile în rețeaua Eventim și sunt disponibile în număr limitat.


Abonamentul pentru două zile costă 65 de lei, iar biletul pentru o zi este 45 de lei. Biletele se pot cumpăra în avans aici.  

Festivalul este organizat de Haywire Booking, o asociație care se preocupă de cultivarea scenei muzicale alternative. Până acum, Haywire Booking a adus publicului evenimente aparte, precum Samsara Blues Experiment, 1000 mods sau Zaum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.