Accident în lanț la ieșirea din Deva, cu trei victime. Vezi în...

Accident în lanț la ieșirea din Deva, cu trei victime. Vezi în ce stare sunt răniții GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1561644882">

accident-in-lant-deva-8

Trei persoane au fost rănite astăzi, după ciocnirea dintre trei autovehicule, un bărbat rămânând încarcerat în mașină. Garda de intervenţie a ISU Deva a fost alertată în urma unui apel la 112 care anunţa un accident de circulaţie produs la ieşirea din oraș, pe bulevardul 22 Decembrie.

Imediat, au ajuns la locul accidentului trei echipaje de pompieri, specializate în descarcerare şi prim ajutor calificat, care s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă şi o ambulanţă, tip B2. De asemenea, Serviciul de Ambulanţă Judeţean a deplasat în zonă un echipaj cu medic.

La fața locului, două autovehicule şi un tractor erau tamponate grav. Echipajele de salvare au găsit în mijloacele de transport trei răniţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 46 de ani, dintre care unul, şoferul unui taxi, încarcerat.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare din autoturism a rănitului s-au desfăşurat manevrele de stabilizare şi protejare cu gulere cervicale a victimelor.

Cele trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la UPU Deva, politraumatizate dar conştiente şi cooperante.

Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.