Accident TERIBIL pe o șosea circulată din Banat, doi oameni au murit....

Accident TERIBIL pe o șosea circulată din Banat, doi oameni au murit. Vezi cum s-a petrecut

0
DISTRIBUIȚI

accident-iaz

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident petrecut în apropierea localității Iaz din județul Caraș-Severin, între Caransebeș și Oțelu Roșu.

„O autoutilitară, din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, s-a răsturnat peste două autoturisme care erau parcate pe marginea drumului.


În fața acestora se aflau trei persoane. Două dintre ele au fost lovite de autoutilitară, una decedând pe loc. În urma impactului violent, autoutilitara a fost proiectată pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Conducătorul autoturismului BMW a rămas încarcerat, iar ulterior a decedat”, a precizat Cecilia Dăneț, reprezentantul IPJ Caraș-Severin, pentru expressdebanat.ro.

Celelalte două persoane aflate în parcare au ajuns la spitalul din Caransebeș, dar se află în afara oricărui pericol. Conform sursei citate, șoferul vinovat de producerea accidentului lucrează la o fabrică de pâine din județul Hunedoara și circulă zilnic pe acest traseu. Circulația în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.