Cristi Bărbuț: ”Chiar dacă majoritatea vin să o vadă pe Steaua sunt...

Cristi Bărbuț: ”Chiar dacă majoritatea vin să o vadă pe Steaua sunt convins că ne vor susține dacă vom juca bine”. Ce spune despre restanțele de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
acs poli cfr (14)
Cristi Bărbuț și ”arma” sa principală

Unul dintre jucătorii lui Ionuț Popa de la care se așteaptă multe inclusiv în duelul cu Steaua e Cristi Bărbuț. Vitezistul lui ACS Poli Timișoara a prefațat duelul de duminică, la care se așteaptă la un public numeros și speră să ”convertească” spectatorii de ocazie printr-o prestație bună.

”Ne simțim foarte bine, suntem montați pentru acest meci și sperăm să facem un meci mare. Să obținem un rezultat pozitiv. Asta ne-a spus (n.r. Ionuț Popa), ne interesează să jucăm bine, mai puțin rezultatul, știm că au cea mai bună echipă din România. E poate meciul campionatului pentru orice fotbalist, mai ales pentru noi tinerii. Cu toții ne dorim să jucăm bine și, dacă nu, să marcăm. Am reușit anul trecut să învingem cu 1-0, sperăm să repetăm acel joc”, a declarat Cristi Bărbuț.

Jocurile din Liga I cu arene aproape goale nu mai lasă niciun loc de dubiu, nici celor din teren, că Steaua e gruparea care aduce public.


”Eu mă aștept să fie stadionul plin, să fie foarte multă lume, chiar dacă majoritatea vin să o vadă pe Steaua sunt convins că ne vor susține dacă vom juca bine… Nu cred că se va simți oboseala la ce lot au. Normal, se simte orice absență, dar cred că cei care vor intra vor reuși să le țină locul și vor evolua bine”, a mai spus Bărbuț.

Autor al unui gol important împotriva Craiovei, Bărbuț speră să aibă un moment asemănător duminică: ”Îmi place când echipa adversă atacă și lasă spații, dar Steaua se acoperă bine. Sper să le pun probleme și că îi voi depăși când am ocazia”.

”La un meci cu Steaua nu ne gândim la partea financiară”

Timișoreanul în vârstă de 21 de ani se află la meciul 101 ca senior, după ce în jocul ”aniversar”, contra Chiajnei în Cupa Ligii, a fost eliminat incorect. Bărbuț a vorbit și despre situația financiară precare a clubului. ”Îmi doream să joc la Voluntari, sunt de aceeași părere că nu am fost vinovat. Am trecut peste acel meci și tot ce mă interesează acum e meciul cu Steaua. Am înțeles că ne vom reveni chiar după meciul cu Steaua vom primi o parte din bani. Momentan stăm bine, la fel ca multe echipe din campionat. Nu ne-au spus dacă din bilete, ni s-a propus că se vor plăti o parte din salariile restante… Și eu sunt cu sezonul trecut închis, dar la un meci cu Steaua nu ne gândim la partea financiară. Normal, orice punct e important, e echipa de pe primul loc”, a conchis Bărbuț.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Steaua București se dispută duminică, de la ora 20.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.