ACS Poli e SEMIFINALISTĂ în Cupa Ligii! Timișorenii au depășit Concordia Chiajna...

ACS Poli e SEMIFINALISTĂ în Cupa Ligii! Timișorenii au depășit Concordia Chiajna deși au încheiat jocul cu un om în minus GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-38199206">
acs poli chiajna (1)
Alex Popovici, în acțiune pentru ACS Poli

Deși suferă în clasamentul Ligii I, timișorenii se descurcă până acum în Cupa Ligii. După ce a trecut de FC Viitorul, ACS Poli Timișoara a mai făcut o victimă în sferturile competiției, Concordia Chiajna, de care a trecut cu 2-1. Echipa bănățeană beneficiază astfel de un bonus important în condițiile crizei. Elevii lui Ionuț Popa au avut de suferit și azi pentru succes, Bărbuț a fost eliminat gratuit la o fază în care trebuia să primească penalty.

ACS Poli nu a început nici meciul cu Chiajna cu foarte multe schimbări față de campionat. S-au strecurat Bogdan Străuț și Novak în părțile laterale ale defensivei, în rest aceeași oameni. Concordia și-a odihnit, sau dorea acest lucru, câțiva jucători și gazdele au avut primele inițiativa. Alex Popovici a semnat primele ocazii. În minutul 8 atacantul timișorean șutează previzibil, dar peste trei minute brațul lui Mamele se opune șutului și Horia Mladinovici dictează penalty. La punctul cu var se prezintă Artean, ca în campionat, dar închizătorul ratează acum, are însă noroc, balonul îi revine și înscrie pe sub Bălgrădean. Timișorenii au irosit apoi șansa desprinderii și au intrat la cabine cu un avantaj fragil, 1-0.

Bărbuț, cadou nedorit la meciul 100

Aflat la meciul 100 ca senior, Cristi Bărbuț are în minutul 64 șansa de a tranșa jocul. Se descotorosește de Albu și intră în careu, dar fundașul Concordiei intervine din spate și se fluieră. Toată lumea aștepta o decizie normală, dar stupefacție. Se consideră că vitezistul timișorenilor a simulat, prin urmare acesta vede cartonașul galben, al doilea, și e out! Cu om în plus, Concordia atacă și în minutul 74 are și noroc. Ex-bănățeanul Melinte șutează în transversală iar balonul revine în teren chiar la Alexandru Albu, care înscrie din apropiere. Ilfovenii se bucură însă doar patru minute. La poarta cealaltă Croitoru prinde un trasor de la distanță și îi readuce pe elevii lui Popa în avantaj.

Deși Concordia a încercat să egaleze până la final, tabela a ”apus” pe 2-1 pentru gazde. ACS Poli așteaptă duelul dintre ASA și CFR pentru a-și afla adversarul din semifinale.

ACS Poli Timişoara: Curileac – B. Străuţ, Scutaru, Şeroni, Novak – Artean, Poparadu (31 Llorente) – Bărbuţ, Croitoru (cpt.), Vădrariu (37 Doman) – Popovici (80 P. Henrique). Pe bancă: Straton – Bocşan, Cârstocea, I. Roşu. Antrenor: Ionuţ Popa.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Albu, Melinte, Mamele – Bărboianu, Buleică, N. Roşu, Bucurică – Grădinaru (46 M. Cristescu), M. Constantinescu, Serediuc (46 Pena). Pe bancă: M. Voicu – Tincu, Koenders, Asanache, R. Costin. Antrenor: Emil Săndoi

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.