INTOXICAȚI Ionuț Popa acuză problemele medicale după eșecul cu ASA: ”Am încercat...

INTOXICAȚI Ionuț Popa acuză problemele medicale după eșecul cu ASA: ”Am încercat să amânăm jocul”. Ce spune Dan Alexa că l-a ajutat să o bată pe ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa are parte de un șir de ghinioane la Timișoara
Ionuț Popa are parte de un șir de ghinioane la Timișoara

ACS Poli Timișoara a pierdut un duel foarte important prin prisma imaginii clasamentului, scor 0-1 cu ASA Tg. Mureș. Antrenorul Ionuț Popa a acuzat după joc toxiinfecția alimentară care ar fi făcut ravagii în lotul bănățenilor. Circa 7-8 jucători au fost se pare afectați destul de puternic de un virus, șase dintre ei au intrat în teren.

Timișorenii ar fi dorit chiar amânarea partidei, lucru care nu a fost însă posibil într-un timp foarte scurt. ”Ați văzut jocul, în prima repriză doar aruncau mingile, singura dată au dat și gol, pe greșeala lui Artean, nu pot să-mi dau seama de ce nu a rezolvat în alt mod faza. În repriza a doua nu au contat. Noi am avut posesie bună. Ocazii prin Drăghici, Șeroni, Bocșan. Și aceea din prima repriză. Mi-am făcut mari probleme pentru acest joc. Mai ales că la ora 9 șapte jucători au acuzat probleme medicale, au fost duși la spital și au ajuns de abia la ora 14. Pe doi i-am trimis acasă, pe Curileac și Velcotă i-am adus, pe Smaranda și Mailat i-am trimis acasă. Alți cinci, inclusiv noi antrenorii, …s-a întâmplat un lucru bizar, acei jucători nu au dormit toată noaptea, Straton, Bocșan, Străuț, Scutaru, Novak, Doman, sunt jucători care nu credeam că la ora jocului puteau să joace. Toți am luat masa cu jucătorii și azi dimineața ne-am trezit.


Nu știu de unde, un virus, poate să fie de la mâncare, apă. Am încercat să amânăm jocul. Am luat legătura cu observatorul și s-a spus că nu se poate în ziua jocului. Altfel, nu-mi era teamă de adversar. Îi felicit chiar dacă au pierdut în condițiile date… Dacă jucătorii noștri erau în plenitudinea forțelor nu ne gândeam decât la victorie.”, a declarat Ionuț Popa. Scutaru și Străuț nu vor putea juca la Iași, conform tehnicianului. ”Nu cred că sunt 15 jucători pentru partida de la Iași”, a conchis Popa.

acs-poli-asa-6

Dan Alexa: ”Și-a lăudat contraatacul, m-a ajutat”

Revenit în Banat din postura de adversar Dan Alexa a subliniat că o declarație a antrenorului lui ACS Poli chiar l-a ajutat. ”Știam că întâlnim o echipă bună pe contraatac, practic în afară de cei patru apărători am lucrat cu toți jucătorii de la Timișoara. Popovici, Bărbuț și Doman sunt jucători rapizi, Ionuț Popa și-a lăudat contraatacul înainte de meci și m-a ajutat foarte mult. E o victorie importantă pentru tot ce înseamnă Tg. Mureș. Ne dă încredere, ne-a adus pe zero. Apăsa foarte mult, avem și probleme de ordin financiar, prin aceasta și cea cu Dinamo tragem un semnal de alarmă autorităților… Sunt bucuros că am câștigat, am demonstrat celor de aici că nu contează doar experiența…”, a spus Dan Alexa.

”Chirurgul” s-a referit și la problemele gazdelor: ”E dezolant, mi-aș dori, și ca adversar, practic nici la ASU nu sunt foarte mulți spectatori, sub 2.000, primordial ar fi unirea… E orașul în care locuiesc, dar asta ar fi singura șansă pentru fotbal… Că ACS Poli poate pică, nu mi-aș dori… În rest sper să se găsească soluții, să deblocheze Curtea de Conturi finanțarea. Îmi place echipa. Și acum a fost o echipă care pune probleme”, a adăugat ”Chirurgul”. ASA a ajuns ”pe zero” după victoria de la Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Dati-mi voie sa-l felicit pe D. Alexa iar povestile d-lui Popa ma dezgusta, nu ca nu ar fi un bun antrenor dar cu niste mirtoage nu poti sa joci mai mult decit ce ai aratat cu TG. MURES, la MEDIAS a fost un ghinion al lor, am luat un punct nemeritat. Nu comentez cine este vinovat de situatia de la Poli, se cunoaste, omu care se lauda cu realizarile altora, a trcut mai bine de un an si nu a reusit sa rezolve abuzu CURTI DE CONTURI…un oras atit de mare sa nu fie instare sa aibe o echipa de Fotbal in liga 1….e rusinos !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.