Audiență MAXIMĂ, eșec pe gazon. ACS Poli a cedat în premieră pe...

Audiență MAXIMĂ, eșec pe gazon. ACS Poli a cedat în premieră pe teren propriu în fața Stelei GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
Adrian Popa a avut o viteză în plus în fața timișorenilor. Foto: Adrian Pîclișan
Adrian Popa a avut o viteză în plus în fața timișorenilor. Foto: Adrian Pîclișan

Mult așteptatul meci cu Steaua a umplut pe jumătate arena ”Dan Păltinișanu”. În schimb, meciul în sine a fost puțin sub dorințele spectatorilor fani ACS Poli cel puțin. Steaua a deschis scorul devreme și a practicat apoi un joc mai degrabă precaut. 1-0 pentru roș-albaștri, care au încheiat astfel seceta de la Timișoara.

Ionuț Popa a făcut noi modificări în echipă după eșecul de la Voluntari. Unul după care au apărut și zvonuri cu dorința antrenorului de a renunța. Straton i-a luat locul lui Curileac din cauza ultimei gafe iar în atac a apărut remarcatul Pedro Henrique. Pe gazon Steaua a început bine, deși nu a impresionat a deschis scorul după doar opt minute. Tănase preia în centrul careului și înscrie elegant pe lângă goalkeeperul timișorenilor după o pasă de la De Amorim.

În minutul 20 ACS Poli are prima șansă importantă de gol.


Brazilianul Pedro Henrique intră însă în unghi, fără sprijin, și șutul său e blocat fără probleme de picioarele lui Niță. O fază asemănătoare, dar cu careu mai aglomerat și cu Doman la cârmă, are loc peste 17 minute, de această dată mingea sare din portar și Pedro ratează o posibilă intercepție. Partida a devenit apoi una oarecum de uzură. Cu două echipe scurte, fără prea multe spații.  Steaua, mai mulțumită, putea profita de poticnelile bănățenilor. Așa cum a fost la lovitura de cap a lui Golubovic (72), reținută de Straton. Sau la încercarea de umilire a apărării timișorene, a aceluiași atacant, peste patru minute, după cursa lui Adi Popa. Tănase (77) a trimis și el peste din fața porții. ACS Poli nu a părut capabilă să-și schimbe soarta. Totuși, în prelungiri, Bărbuț, dacă ar fi cadrat mai bine din afara careului, putea să ofere și emoții pozitive alb-violeților.

Meciul s-a încheiat cu un sec 0-1 în urma căruia gazdele își pot freca palmele doar pentru rețeta financiară prin care se poate acoperi măcar o lună de restanțe. Steaua a câștigat în premieră pe terenul lui ACS Poli după acel 0-0, în ediția 2013-14, și 1-0 în 2014-15.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț, Bocșan, Scutaru, Novak – Artean – Bărbuț, Croitoru (cpt., 78 Mailat), Llorente, Doman (85 Cârstocea) – P. Henrique (54 Popovici). Rezerve: Curileac – Fridrich, I. Roșu, Drăghici. Antrenor: Ionuț Popa.

Steaua București: Niță – Jakolis, Moke, Toșca, Aganovic – Muniru (46 Boldrin), Achim (46 Bourceanu) – Ad. Popa, Tănase, De Amorim (61 Ov. Popescu) – Golubovic. Pe bancă: Stăncioiu – Mitrea, D. Man, Tudorie. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

O repriză cu ambulanțe pe fundal

Încă de la începutul meciului ambulanța a intervenit pentru un spectator de la tribuna I. La mijlocul terenului a apărut și a treia ambulanță, apoi și o mașină SMURD. Una dintre ambulanțe și autospeciala SMURD au părăsit abia la finalul reprizei stadionul. A fost vorba de un bătrân în vârstă de aproximativ 60 de ani care a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost stabilizat în cele din urmă și transportat la Spitalul Județean.

2 COMENTARII

  1. Cu ce au Timisorenii eu zic sa fie multumiti cu acest scor, nu poti sa ai pretentii mai mari cid tu n-ai facut achizitii si joci cu jucatori de divizia B si C iar steaua a achizitionat cei mai buni jucatori din Tara, e bine ca nu am facut Timisoara de ris si ca totusi i-am tinut departe de poarta. Daca d-nu Primar Robu nu poate rezolva situatia financiara a echipei, atunci mult mai bine ar fi sa renuntam la ea….personal nu mai vreau sa fim umiliti de niste echipe cu un potential financiar mult mai mic ca Timisoara iar aici dau exemplu pe Botosani !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.