OFICIAL ACS Poli a mai transferat un străin. Ce jucător a revenit...

OFICIAL ACS Poli a mai transferat un străin. Ce jucător a revenit la formația bănățeană din Liga I

0
DISTRIBUIȚI
Fernando Llorente a revenit la ACS Poli
Fernando Llorente a revenit la ACS Poli

Timișorenii au mai realizat o mutare după șase runde scurse din campionat. ACS Poli l-a ”repatriat” pe spaniolul Fernando Llorente Manas. Mijlocașul central ajunsese în vară la gruparea portugheză Belenenses, dar nu a jucat deloc la noua echipă în primele partide oficiale. El a revenit în Banat din postura de jucător liber de contract și a semnat astfel un angajament valabil până la finele sezonului.

Llorente (25 de ani) ratase finalul de sezon la ACS Poli în ediția trecută din cauza unei accidentări.


Din postura de jucător liber a semnat pe 1 iulie un contract cu prim divizionara lusitană CF Belenenses, dar tânărul tehnician Julio Velazquez nu a mizat deloc pe el. Despărțirea a venit pe 31 august, tot de comun acord cu clubul din Lisabona.

Fernando Llorente venise în sezonul trecut la Timișoara, ”la pachet” cu Javier Hernandez, care tocmai a semnat cu polonezii de la Górnik Łęczna. Mijlocașul defensiv a bifat 31 de meciuri în Liga I și a marcat un gol, la Ploiești (1-1 cu Petrolul). El s-a evidențiat ca fiind unul dintre puținele transferuri reușite ale celor de la ACS Poli în ediția 2015-16, alături de Hernandez, care a fost și el dorit înapoi. Chiar dacă azi e ultima zi pentru transferuri, Llorente putea fi adus oricum din postura de jucător liber de contract. Timișorenii mai căutau și un atacant după despărțirea de Robert Elek. Conform paginii oficiale de Facebook a clubului, PoliTimișoara, Llorente va purta numărul 4 pe tricou.

Celălalt străin adus sub comanda lui Ionuț Popa în această perioadă e fundașul stânga croat Leopold Novak. Timișorenii joacă poimâine în sferturile Cupei Ligii, pe teren propriu (ora 18) contra Concordiei Chiajna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.