ACS Poli a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua la...

ACS Poli a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua la prețuri ”speciale”. Vezi cu cât sunt mai scumpe față de jocurile precedente

0
DISTRIBUIȚI
suporteri spectatori public acs poli steaua
În sezonul trecut lumea s-a înghesuit numai la jocul cu Steaua

ACS Poli Timișoara încearcă să profite și în acest sezon de afluența mai mare a publicului la duelul cu FC Steaua București. Clubul bănățean de Liga I a anunțat azi punerea în vânzare a tichetelor pentru partida de duminică la prețuri mai mari față de jocurile ”obișnuite” de campionat. Astfel, accesul la peluze și tribune s-a scumpit cu 5, respectiv 10 lei, față de tarifele practicate.

Scumpirea tichetelor pentru duelul cu steliștii a devenit deja o practică obișnuită în Liga I.


Deoarece aceste jocuri sunt garantate cu un public numeros datorită notorietății bucureștenilor. Echipa susținută de autoritățile din Timișoara nu a făcut rabat de la regulă. În ediția trecută a existat însă un pachet, împreună cu jocul cu Petrolul, la care se putea achiziționa biletul de meci la prețul normal. Altfel, doar pentru meciul cu Steaua un bilet era mai scump cu 5 lei.

Pentru întâlnirea din această toamnă cu Steaua tichetele sunt chiar mai scumpe la tribune. Astfel, pentru a vedea jocul din peluză un spectator va trebui să achite 15 lei, adică o scumpire tot în cuantum de 50%. În schimb, accesul în tribunele I și II se va face în schimbul a 25 de lei de persoană! Adică o majorare a prețului cu 10 lei. În alte locații scumpirea e chiar și mai mare, la loje e cu 100% mai mult, 100 de lei locul. Iar de la tribuna 0 meciul se poate vedea în schimbul a 40 de lei.

Tot la fel ca în ediția trecută ACS Poli a scos mai rapid tichetele la vânzare. De azi, fanii doritori de a vedea pe viu duelul programat duminică, la ora 20.00, își pot procura biletele fie online, fie de la casele de la stadion sau de la partenerii clubului. Programul și locațiile unde se găsesc biletele pentru meciul cu Steaua pot fi vizualizate AICI. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.